Kinél hogy alakult a szülés beindulását követően a kórházba jutás? Besétáltál/mentőt hívtál/párod vitt be?
A férjem vitt be, miután elfolyt a magzatvíz.
Eleve így készültünk, ő az utolsó egy hónapban már nem ment el a városból, az utolsó két hétben pedig egyáltalán nem ivott alkoholt, hogy tudjon bármikor vezetni. Bulizni elment, de bekapcsolt, felhangosított telefonnal és nem ivott. Szegényre egyszer így hoztam a frászt, mert felhívtam valami nagyon bagatell kérdéssel (nem találtam valamit), ő meg túlparázta a hívást "Oké, azonnal indulok, nagyon fáj, vagy hogy vagy, már a kocsinál vagyok!!"
Győztem a szavába vágni, hogy nem fáj semmi, csak nem találom az ollót és nála láttam utoljára, el ne induljon :)
Épp vásárolgattam, amikor éreztem, hogy folyik a víz. Hazavezettem, hívtam a férjem, ő is hazajött.
Aztán ő vitt kórházba. (de simán én is be tudtam volna vezetni, később kezdődtek csak a fájások).
Besétálni nehéz lett volna, azaz időigényes, 30 km messze volt a kórház.
Férjem, azon kívül a mentő kihívása lett volna csak megoldás.
De egy jó sztori: Ismerős anyukával elindult a párja, 35 km-re lévő kórházba, aztán a tőlük 10 km-re lévő, egyébként útba eső mentőállomáson leadta az anyukát, hogy ő nem meri tovább vinni, mert mindjárt megszül. De aztán kórházban lett meg a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!