Mennyi vérzés a normális?
40+6 napos vagyok.(Valószínű elszámoltak..)
Mai nap folyamán 4-szer vizsgáltak kézzel,ebből kétszer magzatvízvizsgálatot csináltak.
Már pár napja részletekben távozik a nyákdugó,de most délután óta van enyhe vérzésem is!
Valószínűleg a vizsgálatok miatt,igaz?
De mennyi mennyiségű vérzés a normális?
Ja,és 2111-re vagyok nyitva.Az egyik doki szerint : áhh,ez még semmi!
És délután óta vannak 4-5-6 perces fájásaim,de kb fél órát tartanak,aztán ennyi.
Aztán 1-2 óra szünet,majd megint 4-5 perces fájások...
A szülésznő azt mondta,csak akkor menjek be,ha eltartanak min. egy órát ezek a fájások.
Milyen az,ha víz szivárog?
Folyásom van,muszáj a tisztasági,ezért félek,hogy nem veszem észre,ha szivárog a víz...
Ez a 2111 tényleg "semmi"?
Hát az a helyzet,hogy először bent akartak tartani,de én inkább hazajöttem.
Ugyanis reggel mentem nst-re,eléggé lusta volt a fiam...
Aztán megnézte a doki a magzatvizet,és azt mondta,hogy nem tiszta,menjek fel a szülőszobára,és vigyem a cuccosomat is!
Aztán fent is néztek nst-t,meg magzatvizet,és minden rendben volt.Két doki is megnézte a vizet,és azt mondták,hogy teljesen tiszta!
Utána néztek egy áramlást is,az is tökéletes lett.De mondta a doki,hogy most már maradjak bent reggelig megfigyelésre..:(
Aztán végül mégis megegyeztünk,hogy miután minden ok,meg pár percre lakom,akkor majd reggel menjek vissza.
És a vicc az,hogy előtte csak egy-két keményedésem volt,de azóta egyre sűrűbb,és erősebb fájások vannak.. :P
Most már megvárom a páromat,tízig dolgozik.
Addig meg mérem a fájásokat.
Most olyan 5-6 percenként vannak.És talán mintha picit erősödne,de nem vészes...
Mondjuk azt mondta a szülésznő,akkor menjek,ha ezek a fájások tartanak legalább egy órát,és ott még nem tartok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!