A vajúdóba milyen dolgokat kell külön csomagolni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 16. 12:16
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ásványvíz, papucs, törölköző, tüsfürdő, köntös és wc-papír. Ezek biztosan kellenek. A többi dolog elég ha a korteremben a nagy csomagodban van.
3 hetes kislány anyukája
2/3 anonim válasza:
Szőlőcukor, csoki, nasik,(mondjuk én nem tudtam enni csak inni) ásványviz jó ha van egy kis törcsi (majd jol fog esni a hidegvizes borogatás)nagyon nem kell más.
Üdv:2hetes baba anyukája
3/3 anonim válasza:
Papucs, törölköző, tusfürdő, WCpapír tuti, ásványíz inni, sokat sokat sokat!!!!, a telefonod is bent lehet, ha telefonálni akarsz, szülés után nekem is mondták, hogy egyek valamit, tehát kajcsi, ha kell papírzsepi, és homeos bogyók:-)
Én szájtörölgetésre kaptam egy tálkában vizet és kendőt, féjrem adagolta:-)
Könnyű szülést:-)Ne félj:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!