Picsusz kérdése:
Szülés utáni méhsüllyedés?
Figyelt kérdés
Volt valakinek?3hete,hogy szültem,ès 2napja vettem èszre,hogy a hüvely bejàrata utàn ott a mèhszàjam.Elggè megijedtem.Olyan idegen test èrzèse is van,de csak ha àllok.Orvoshoz holnap megyek.Addig is érdekelne,hogy valakinek volt ilyesmi,ès mit lehet vele kezdeni?2015. dec. 29. 11:06
1/5 anonim válasza:
3 hete szültél,még nem álltak vissza a dolgok.Egyébként is érezheti még az is,aki soha nem szült,ez egyáltalán nem biztos,hogy méhsüllyedés.
2/5 A kérdező kommentje:
Hàt remèlem èn us,hogy nem komoly.Igaz termèszetesen szültem egy 4150g-os babàt,gondolom attól lehet ilyen.Èn is arra gondoltam,hogy idő kell neki,hogy helyreálljon,de azèrt holnap megnèzetem egy dokival.
2015. dec. 29. 13:57
3/5 anonim válasza:
Majd írd már meg légyszíves mit mondott,mert 4 éve szültem de néha én is érzem,viszont néha már szülés előtt is éreztem.Én azt gondoltam hogy normális,főleg középidőben van,amúgy nem,azt gondolom peteéréssel van összefüggésbe,de most már kiváncsi vagyok.Köszönöm
4/5 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál.Nagyon kicsi süllyedèsem van,de ilyenkor ez termèszetes,idővel visszahùzodik.Nemrèg szültem,ràadàsul nagy babàt.Ùgyhogy megnyugodtam,nincs baj.
2015. dec. 30. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!