Szülés utáni problémákra, méhsűllyedés, hólyagsérvre próbáltátok a Kriston tornát dvd-ről? Hatásos?
Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 21:15
1/2 anonim válasza:
Szerintem sokkal célravezetőbb, ha elmész egy 2 napos tanfolyamra, utána a DVD már jó lesz gyakorlásra. Vannak olyan gyakorlatok benne, amit, ha nem jól tanulsz be, inkább ártasz vele. Amúgy igen, tényleg nagyon jó szülés utáni problémákra, bár én már előtte is csináltam. Hasznos nagyon is.
2/2 A kérdező kommentje:
én ahogy megnéztem a videót elég jól elmagyarázza mit kell érezni, de tényleg árthatok is? na azt nem szeretnék....
2014. aug. 2. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!