Méhsüllyedés, hüvelysérv, mi lehet?
3 hónapja szültem császárral. Pár napja hüvelyfertőzésre canesten kombit használtam, de aplikátor nélkül a doki javaslatára (telefonon beszéltünk, szülés előtt már megvolt a ferőzés, de azt mondta várjunk hátha elmúlik stb, nem múlt el, teloban ezt javasolta).
A lényeg, hogy ahogy felhelyeztem ijedten vettem észre, hogy a méhszájam mintha kidudorodna a méhszájtól le kb 1-2 centit a hüvelyemben. Mint egy belső dudor, nem fáj se semmi, csak betüremkedik. Ez mi lehet?
Eléggé betojtam, a gugli meg nem segít..:)
az a baj, hogy ő hanyattfekve vizsgál és úgy meg nem türemkedik ki, állva meg hát mégsem fog:)
hanyatt szerinte minden oké, ennyit mondott.
Lehet elkéstem a válasszal,de ez méhsüllyedés,nekem is az van ugyanezzel a tünettel.
elmehetsz akármelyik nőgyógyászhoz,jó esetben megállapítja és intim tornát javasol.Ha nagyobb a gáz ,akkor műtétet.
Viszont itt van olyan kezelés ami ugyan hosszadalmas,de segít:: [link] is ezt a kezelést csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!