Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek milyen volt a vajúdás?

Nektek milyen volt a vajúdás?

Figyelt kérdés

Nekem 6-8 perces fájásokkal indult, közepes menzesz erősségű volt. Reggel 6kor és este 5:30kor indult a szülés és 6:40re megvolt a picúr.

10re értünk a kórházba 6centore voltam tágulva és itt már erős menzesz szerűek voltak a fájások.

Déltől pedig kezdődtek az elviselhetetlen fájdalmak.

Azt mondják hogy ez másoknak nehezebb...rendben nekem nem voltak fél órás fájásaim, de azok nem is erősek gondolom. Másnak ezek a kegyetlen fajások hosszabban tartanak?

2015. dec. 23. 05:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Az első szülésem 30 óra volt, ebből kb. fele volt olyan kegyetlen, hogy azt hittem, ott fogok meghalni.

A második "csak" 18 óra volt, a felétől könyörögtem, hogy lőjenek le.

2015. dec. 23. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:

uh 1. durva. :S

nekem indított szülésem volt, így viszonylag gyorsan jöttek a fájások, 4 órát vajjúdtam aztán meg kellett császározni a kitolási szakaszban. Én elég magas fájdalomküszöbbel bírok, számomra a bölcsességfogam 2 órás vésése rosszabb volt.

2015. dec. 23. 08:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Fél hétkor elfolyt a magzatvizem, volt pár fájásom 20-30 percenként. Aztán kilenctől három percenként jöttek a fájások. Ekkor már kórházban voltam, de ott nem.hittek nekem. Fél tizenkettőkor volt hajlandó végre megvizsgálni az ügyeletes, akkor három ujjnyira voltam nyitva. Ezután előkészítettek, hívták a dokim, még mindig három percenként volt fajasom. Éjfélkor mentünk be a szülőszobára, ekkor már négy ujjnyira nyitva voltam. Eddig a pontig nem voltak olyan rosszak a fájások, fájtak persze, de simán bírtam, bár hozzátartozik, hogy végig álltam. Azta. A szülőszobán feküdnöm kellett, ez több szerencsétlen külső körülmény miatt alakult így. Nah az elviselhetetlen volt, kegyetlenül fájt, már nem csak a fájások, hanem a húgyhólyagom is, szerencsémre csak fél órát kellett így töltenem, mert már nyomhattam, a kitolás 10 perc volt. Ameddig nem kellett feküdnöm, addig bármikor újra megcsinálnám, de az utána lévő fél órát soha többet. Remélhetőleg nem is kell, sokat beszélgettem az orvosommal róla, hogy mennyire rossz volt, nehezen viseltem, és a következőnél máshogy lesz.
2015. dec. 23. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem inditott szulesem volt.7perces fajasokkal kezdodott,de nem tagultam,igy bekotottek az oxitocint.Onnantol szunet nelkuli fajdalom a vegeig.Amugy olyan erzes sztem,mint amikor a labad gorcsol,csak ez hasban mellette egy feszito erzessel amitol kevesbe kapszblevegot.Nagyon kellett koncentralnom a helyes legzesre.A 7perces fajasok egy ora volt(alig ereztem) a szunet nelkuli 4ora.Kitolas 26perc,de hasbakonyokolos!
2015. dec. 25. 09:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy érzem akkor nekem tényleg szerencsém volt
2015. dec. 26. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!