Spinal érzéstelenités vagy altatás, melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok 24 én kell befeküdnöm tervezett császár miatt.A harmadik császárom. Az orvos szerint egy héttel korábban megoperál mert a amagzatviz a harmadiknál előbb meconiumos lessz. Az első kettőnél altatásban volt a műtét de, most nagyon erőltetik gerincbe való ézéstelenitést.Valami tapasztalat?(utána fejfájás stb.)2008. szept. 15. 08:19
1/4 anonim válasza:
Nekem spinális érzéstelenítésem volt. A műtét után sokáig nem fájt semmi. Nagyon fáradnak és kimerültnek éreztem magam.
Fura az is, hogy nem fáj, de matatnak benned. És ezt érzed is, meg hallod is.
Könnyű műtétet!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2008. szept. 15. 08:54
3/4 anonim válasza:
Az első császáromnál spinál volt és most pár hét múlva sem lesz másképp a következő gyerekemnél. Csak ajánlani tudom, mikor beadják szinte nem is érzed, azonnal látod a babát, nekem a fejem sem fájt utána, viszont jó volt utána a férjemmel azonnal megbeszélni az élményeket. Kis hányingerem volt a műtét közben de semmi különös. Jobb mint az altatás hidd el!
4/4 anonim válasza:
Szerintem az altatás veszélyesebb!!! És egyébként is jobb ha ébren vagy és átéled a baba érkezését! Hajrá! 40 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!