A férjemet elkísérte az anyja a szülésre. Ettől Ti is kiborulnátok/kiborultatok?
A szülésre a 31 éves felnőtt férjemet elkísérte az anyja, hogy lelkileg támogassa. Én ettől teljesen kész vagyok. Úgy érzem, hogy ennyi idősen az embernek tudnia kell egy ilyen szituációban az anyja nélkül helyt állni. Szerinte meg ez teljesen normális dolog. Én megalázónak éreztem. Még jó, hogy a szülésre csak egy kísérőt engedtek be.
Szerintetek is kiborító ez vagy csak én reagálom túl?
Szóval bementál a kórházba, mert megindult a szülés. Hívtad a férjedet, és a férjed az anyjával együtt jött, de ezt csak a férjedtől tudod, mert az anyját nem engedtél be. Jól értem, vagy nem?
Mi vvan vagy volt a többi családtaggal? ki mondta azt, hogy azért kísérte -vagy jött vele- az anyja, mert támogatni akarta?
Nem értem, hogy téged ez hogyan aláz meg. Kismamát szinte semmi is kiboríthat, nincs abban szégyellnivaló.
KOnkrétan mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!