Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A férjemet elkísérte az anyja...

A férjemet elkísérte az anyja a szülésre. Ettől Ti is kiborulnátok/kiborultatok?

Figyelt kérdés

A szülésre a 31 éves felnőtt férjemet elkísérte az anyja, hogy lelkileg támogassa. Én ettől teljesen kész vagyok. Úgy érzem, hogy ennyi idősen az embernek tudnia kell egy ilyen szituációban az anyja nélkül helyt állni. Szerinte meg ez teljesen normális dolog. Én megalázónak éreztem. Még jó, hogy a szülésre csak egy kísérőt engedtek be.

Szerintetek is kiborító ez vagy csak én reagálom túl?

2015. dec. 12. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szóval bementál a kórházba, mert megindult a szülés. Hívtad a férjedet, és a férjed az anyjával együtt jött, de ezt csak a férjedtől tudod, mert az anyját nem engedtél be. Jól értem, vagy nem?

Mi vvan vagy volt a többi családtaggal? ki mondta azt, hogy azért kísérte -vagy jött vele- az anyja, mert támogatni akarta?

Nem értem, hogy téged ez hogyan aláz meg. Kismamát szinte semmi is kiboríthat, nincs abban szégyellnivaló.

KOnkrétan mi történt?

2016. jan. 7. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Vagy anyosod akart bemenni szülésre,a férjed helyett,vagy a férjed ha ideges lenne ő meg nyugtatná.
2016. febr. 1. 08:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem az a gond, hogy eljött volna a váróba szurkolni, de ő be akart jönni mindenhová, meg hát ő olyan, hogy így a pici fiam, meg úgy a pici fiam, jajj nem lesz gond pici fiam stb. stb és ez nekem egy vajúdás alatt kb ez hiányzott volna a legkevésbé.
2016. febr. 4. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!