Van itt olyan, akivel szülés alatt veszekedett, zsörtölődött az anyja/anyósa és szégyenszemre ki kellett küldeni?
Mit keres szülés alatt ott az anya/anyós? Ezt nem értem!
Ha valaki benn van a szülés alatt az orvos/szülésznön kivül, akkor az az apa, másnak semmi keresnivalója ot!!!
Ahogyan az elöttem író is mondta:
- fel sem merül hogy az anyósommal szüljek
- ha veszekedne velem én magam küldeném ki és
- nem tenné zsebre amit aztán kapna
- meg utánna úgy általában
szóval sztem nincs ilyen aki meg van olyan viszonyban az anyósával hogy vele megy be szülni nem fog raplizni.
Eszembe nem jutna anyóssal szülni, de anyámmal sem...
A férjem volt velem és nagyon jó volt!
Na, látom már megint jöttek a beszólogatók...
Abszolút nem értem, hogy mi kivetnivaló van abban, ha NEM a férj van bent szülésnél. Én rengeteg olyat hallottam, hogy a nő édesanyja volt bent, de olyat is, hogy barátnő, unokatestvér, anyós... Ki kivel érzi magát biztonságba.
De a kérdésre visszakanyarodva, azért szerintem az alaptermészetét senki nem tagadhatja meg, és aki dirigálós lett a szülés alatt, az nyilván a mindennapok során is szereti a gyeplőt tartani. Akkor meg minek engedte őt be a szülő nő?? De ha ez így jó, megfelel a szülő nőnek, mert mondjuk ő egy ilyen irányításra vágyó személyiség, akkor el kell fogadni a döntést. Egyébként nem egészen világos, hogy ki küldte ki az illetőt, maga a vajúdó kismama, vagy a szülésznő, doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!