Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan, akivel szülés...

Van itt olyan, akivel szülés alatt veszekedett, zsörtölődött az anyja/anyósa és szégyenszemre ki kellett küldeni?

Figyelt kérdés
Nemrég hallottam egy ilyet. Vajon miért kezdhet szülés alatt veszekedni, dirigálni valaki? Végül kiment? Hogy viszonyult utána hozzátok?
2010. jún. 14. 03:02
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Mit keres szülés alatt ott az anya/anyós? Ezt nem értem!

Ha valaki benn van a szülés alatt az orvos/szülésznön kivül, akkor az az apa, másnak semmi keresnivalója ot!!!

2010. jún. 14. 06:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan az elöttem író is mondta:

- fel sem merül hogy az anyósommal szüljek

- ha veszekedne velem én magam küldeném ki és

- nem tenné zsebre amit aztán kapna

- meg utánna úgy általában

szóval sztem nincs ilyen aki meg van olyan viszonyban az anyósával hogy vele megy be szülni nem fog raplizni.

2010. jún. 14. 07:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
mellettem egy roma csaj szült és vele az anyja ott volt.Idegesítette a szülésznőket + a rokonok mindig az ajtón kopogtak,hogy hol tart a csaj a szülésben.Ők nem veszekedtek,de elég idegesítő lehetett a dolgozóknak,hogy állandóan kopogtak,kérdezősködtek, a csaj anyja ki-be járkált.A szülésznők kizavarták a szülőszobából,a rokonokkal pedig közölték,ha valami van szolnak.
2010. jún. 14. 08:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe nem jutna anyóssal szülni, de anyámmal sem...

A férjem volt velem és nagyon jó volt!

2010. jún. 14. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:
nálunk úgy volt,hogy anyu lesz bent,ha a férjem nem jön be.ha veszekedne velem,kiküldeném.
2010. jún. 14. 09:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Na, látom már megint jöttek a beszólogatók...

Abszolút nem értem, hogy mi kivetnivaló van abban, ha NEM a férj van bent szülésnél. Én rengeteg olyat hallottam, hogy a nő édesanyja volt bent, de olyat is, hogy barátnő, unokatestvér, anyós... Ki kivel érzi magát biztonságba.

De a kérdésre visszakanyarodva, azért szerintem az alaptermészetét senki nem tagadhatja meg, és aki dirigálós lett a szülés alatt, az nyilván a mindennapok során is szereti a gyeplőt tartani. Akkor meg minek engedte őt be a szülő nő?? De ha ez így jó, megfelel a szülő nőnek, mert mondjuk ő egy ilyen irányításra vágyó személyiség, akkor el kell fogadni a döntést. Egyébként nem egészen világos, hogy ki küldte ki az illetőt, maga a vajúdó kismama, vagy a szülésznő, doki?

2010. jún. 14. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!