Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miskolci Anyukák! Hogy sikerül...

Miskolci Anyukák! Hogy sikerült a szülésetek?

Figyelt kérdés
Nektek felajánlották a Semmelweis kórházban hogy sétálgassatok,üljetek labdára,bordásfalhoz állhattok vagy bármit amit esetleg könnyítésnek éreztetek? Vagy egyáltalán hogy viselkedtek veletek ha nem volt fogadott orvosotok?
2015. dec. 10. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:

3 éve szültem ott fogadott orvos nélkül.

Nekem kifejezetten jó volt, hogy kettesben hagytak a férjemmel egész idő alatt, néha-néha rámnéztek, de csak akkor jöttek be tartósan mikor már a kitolás volt és szültem.

Nekem feküdni kellett végig, mert be volt kötve az infúzió és az NST is rám volt téve.

2015. dec. 10. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! nekem ugyan volt fogadott orvosom, de főleg a szülésznők törődtek velem, amíg be nem indultak a dolgok.. alapvetően feküdni kellett a bekötött infúzió miatt, de mikor kértem, akkor engedtek a folyosón sétálni a családdal :)szóval szerintem csak szólni kell, és ésszerű kereteken belül sok mindent engednek. idén nyáron szültem, nagyon kedvesek voltak mind a szülésznők, mind az orvosok.
2015. dec. 12. 13:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ez olyan érdekes mert mindenkitől azt hallom hogy milyen kedvesek. Akkor nálam nem értem mi lehetett a gond. Pedig egy rossz szavam nem volt senkihez.
2015. dec. 12. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt orvosom, de ez alapvetően mindegy, mert akkor szóltak neki, mikor már 4 ujjnyira nyitva voltam...nekem itthon elfolyt a víz, így fel sem kelhettem, kb hajnali fél 1-től reggel fél kilencig akkor született meg a kislányom. Utána meg azért :-) de nem volt semmi felajánlás, hogy mit szeretnék!
2015. dec. 14. 13:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem sem ajánlották még azt sem hogy felkelhetek pedig nem folyt el a magzatvizem csak később ott az asztalon. Sőt amikor kikéreckedtem pisilni úgy válaszoltak hogy én éreztem rosszul magam. És az a rossz álló tekintet mindenkitől.... Bennem ez mély nyomot hagyott
2015. dec. 14. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!