Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányadik héten indult be a...

Hányadik héten indult be a szülésetek? ÉS hogyan, mivel kezdődött, mit éreztetek?

Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:

38+4

Hajnalban arra ébredtem hogy "bepisiltem", rohantam a wc-be és csak ott ébredtem rá hogy a magzatvíz ömlik.

2015. nov. 21. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem kereken a 39. Héten.

Éjjel nem tudtam elaludni, csak wc re szaladoztam de semmi nem jött. Feszitett a derekam és aprócska csipkedeseket vettem észre a hasam aljanal. Mérni kezdtem kb 3 ora hosszat de rendszertelen volt 5-6-7-8-9 percesek. Lefurdottem es nem múlt el hanem 1 oraig még mindig tartott igy bementunk a korhazba. Még aznap 1 órakor babáztam. :) könnyű szülést kívánok!

2015. nov. 21. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
39+5 nap ebed utan elfolyt a magzatviz (fajas nem volt )este megszuletett a fiam .
2015. nov. 21. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
39+5 hajnalban három óra alvás után arra ébredtem, hogy fáj a hasam.
2015. nov. 21. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
41+2-nél indítottak, mert már napokkal előbb elment a magzatvíz.
2015. nov. 21. 17:32
 6/9 anonim válasza:
Aznap töltöttem be a 37. hetet,megrepedt a burok és szivárgott a magzatvíz! Fájás semmi.....szülés másnap!
2015. nov. 21. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:

38+5

Éjfélkor elkezdett szivàrogni a magzatvíz, kb fél6kor kezdődtek a "fájàsok" (5 percesek)

2015. nov. 21. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:

39+6 fájásokkal. Azt hittem jósló de barnás folyásom is volt ami mivel nem volt nyálkás, jobbnak láttam ha bemegyek vizsgálatra és azt mondták tágulási vérzés de mivel rendszertelen és gyenge fájásaim voltak hazajöttem.

Gyenge menzesz szerű görcsöket éreztem az elején amik folyamatosan erősödtek.

2015. nov. 21. 18:31
 9/9 anonim ***** válasza:
40+3-nál éjfél körül arra ébredtem, hogy fáj a hasam, olyan menstruációs-görcsszerűen. Aztán ez folyamatosan erősödött. Többször el kellett mennem wc-re is. ( Mind ez a kórházban történt, mert programozott császárom volt, másnap csinálták volna, de mivel így beindult magától, hajnal fél 4re megvolt a kislányom )
2015. nov. 22. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!