Nagyon kínos helyzetbe hoztam magam? Hülyének nézhet az orvos? Magára veheti?
Jó szívvel ajánlom: [link]
Fel kell dolgozni, ami történt, hogy ne telepedjen rá a következő várandósságra és szülésre! Beszélj róla! Fontos!
Tütüszoknya :) Ezt a dokit az ég küldte neked, nagyon jó fej lehet! Úgy gondolom, a legjobb kezekben vagy.
Én megyei kórházban szültem anno, ott ugyan van a szülőszobában mutatóban mindenféle vajúdóeszköz és még kád is, de nem hinném, hogy nagyon használják, kérdés nélkül teszik a kismamát a szülőágyra. Viszont ha már ágyon is kell szülni, a kengyeleket csak szülés után, az "utómunkákhoz" rakják fel, a szülés alatt van egy plusz része az ágynak, ahová a baba érkezik.
Kérdező, tudod hova ne menj vissza? A barátnődhöz látogatóba. És ő se hozzád. Az ilyen nem barát, még az ellenségnél is aljasabb.
Jól tetted, hogy megnyíltál a dokidnak, hát kinek kéne másnak, ha nem neki egy ilyen témában? Végre találtál egy megbízható orvost, maradj nála, csak így tovább!
Nagyon is jól tetted!
A barátnôd álláspontja részemrôl érthetetlen..miért lenne ez kínos??
Bocs de sztem elmentek neki otthonról..
Köszönöm a válaszokat.
Barátnőm azzal.érvel, hogy hálátlannak tűnhetek, örülnék neki, hogy berohant hozzám egyáltalán, és biztos rosszat gondol rólam az orvos, amiért nem hálás vagyok, hogy épségben világra segítette a fiamat és nekem sem lett maradandó sérülésem, hanem kritizálom és elvárásokat támasztok felé. De én nem érzem így, ő megkérdezte, hogy mi volt a gond,eelmondtam és önként ajánlotta fel a telefonszámát, a dolgok átbeszélését. Azt mondta, hogy ennyivel tartozik nekem, amiért hónapok óta nem tud segíteni egy problémámon és annyi mindenen végigmentünk ebben az évben, műtétek, kezelések stb, hogy nagyon szívesen megtesz ennyit. De barátnőm szerint ezt csak.udvariasságból mondta, és higgyem el, hogy annak örülne, ha nem.mennék hozzá többet, és nem nála szülnék. Barátnőm egészségügyben dolgozik, som orvost ismer, erre alapozza a véleményét.
Aha, a barátnőd az a tipikus megkeseredett vén qva lehet, akit csak egyetlen dolog zavar a munkájában, a beteg... Most akkor gondolj bele, elfogadnád a böszme tanácsát és nem mennél vissza ehhez a végtelenül szimpatikus dokihoz soha többé, akkor ő mit gondolna rólad? Vagy esetleg saját magáról, hogy akkor most ő hol hibázott, hogy egy látszólag felszabadult és áttörést hozó beszélgetés után otthagyod a p..ába? És akkor majd elmész egy másik dokihoz, aki mondjuk ennek a kollégája, és megtudja, hogy a másikat milyen körülmények közt hagytad ott?
Bocs a stílusért, de állj már ki magadért, zsilipeld le az agyad az állítólagos barátnőd ostoba tanácsai előtt! Ha te nem mered rendreutasítani, hogy hagyjon már békén a bölcsességeivel, akkor kérd meg a férjedet. Vagy most egy darabig kerüld a társaságát. Egy biztos, a dokidat ne hagyd ott, csak ha úgy érzed TE magad, hogy másik doki talán többet tudna segíteni. De ilyen hülyeségek miatt ne már!
egy jó orvos-beteg kapcsolat alapja az őszinteség!
nem vagy az orvos alárendeltje, elmondhatod neki ami bánt és ő igazából "szolgáltat" az az érdeke, hogy meg legyél elégedve és ne legyen benned tüske.
Korrekt volt az orvos, nem a kollégáját védte és te is korrekt voltál, hogy elmondtad, hogy nem vele van/volt problémád
A legjobbat tetted, csak előbb kellett volna :)
Köszönöm a válaszokat!
Igen, előbb kellett volna,.jóval előbb. Sok mindentől megkíméltem volna magam, de féltem. Igazatok van teljesen, nem szabad hallgatnom a barátnőmre, csak szörnyen rosszul esett a reakciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!