Nagyon kínos helyzetbe hoztam magam? Hülyének nézhet az orvos? Magára veheti?
Jól tetted, nagyon is! Bár nem volt semmi durva dolog, csak egy pici, mégis odaálltam a nődokim elé, hogy ezt talán nem így kéne, és nem ebben a stílusban.
Megértette, azóta nagyon odafigyel rám és álomszülésem volt nála.
Egyetértek a többiekkel, nagyon jól tetted, hogy megbeszélted a dokival mindezt!
Viszont most én is megijedtem így szülés előtt pár héttel. Milyen szíj? Ezt ugye nem mindig használják?
Utolsó: nekem asszem nem szíjazták oda a lábamat, legalábbis úgy emlékszem...
KÉrdező: a barátnődnek nincs igaza, jól tetted hogy elmondtad a dokinak a dolgokat és nincs benne semmi ciki!
Köszönöm a válaszokat!
Nekem.tényleg jól.esett kibeszelni, elmondani, és jól esett a reakciója. Tényleg panaszom ő rá nem lehet, mindig kedves, idén a betegségem miatt is maximálisan mellettem állt. Csak a barátnőm tényleg elbizonytalanított.
Nálunk eléggé rutin ez a szíj dolog, legalábbis az összes ismerősöm így szült, és nem mind az én dokimnál, de most hogy beszéltünk róla, azt mondta, hogy nyugodtan elhagyható, ő nem is mindig használja, nálam már fent volt, nem is volt ideje ilyenekkel.foglalkozni, de ha a következőnél nem szeretném, hát nem lesz, meg habár a szokás ebben a kórházban a kőmetsző pozíciós szülés, ha nem így szeretném, akkor nem így lesz, majd próbálgatjuk a pozokat és amelyik tetszik, az lesz, ilyeneken ne aggódjak, mindent meg lehet beszélni, az otthonszülésen kívül, ő bármire hajlandó, csak ne idegeskedjek ezen, ha kell, akkor tütü szoknyában táncol, ha attól nekem jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!