Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mire számíthatok?

Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Rengeteg mindent olvastam már a szülésről... de személyes tapasztalatokból talán jobban bele látok a dologba. tehát olyasmiket szeretnék tudni hogy kinek milyen hosszú volt a vajúdás, milyen test helyzetbe volt, volt e kínos szitu.. ?? ilyesmik.. köszönöm szépen 26hetes kismama
2015. nov. 25. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Reggel fél nyolckor burokrepesztés volt, délután 15.10-re lett meg a fiam. Az elején ácsorogtam, de fél időtől, már csaj feküdtem, és befelé figyeltem. Illetve van egy légzéstechnika, azt próbáltam alkalmazni. A férjem ott volt, nagyon sokat segített a jelenléte. Kínos szitu nem különösen volt, illetve ami esetleg az lehet, az ott már nem érdekli az embert. :)
2015. nov. 25. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
nem csaj, hanem csak akart lenni.
2015. nov. 25. 20:22
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat :) nyugodtan irjatok még. kináncsi vagyok minden törtenetre.
2015. nov. 25. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem hajnali 3 körül kezdődtek a fájások, erre ébredtem. Még délelőtt tudtam egy kicsit aludni is, végül du. 5 körül mentünk be a kórházba, este 9 körül lett meg a kislányom.

Vajúdáskor nekem a karosszék vált be legjobban, tudtam a karfára támaszkodni, ez volt a legkényelmesebb. A szülés maga pedig félig ülő, félig fekvő helyzetben, dönthető szülőágyon.

Kínos szitura nem emlékszem, de nem is érdekelt volna. :)))

2015. nov. 26. 15:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Szoval az embert olyankor már nem érdekli hogy kínos e vagy sem.. csak már a kispicinyét a kezébe tarthassa.. alig várom már!!! :)
2015. nov. 26. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Miután széttárt lábbal tolsz ki magadból egy kb. 35cm körfogatú fejet, nem sok minden más érdekel, hidd el! :D

Arra is gondolj, hogy a kórházi dolgozók láttak már mindenféle esetet, nem valószínű, hogy még meg tudnád őket lepni bármivel is. :)))

2015. nov. 27. 10:00
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2015. nov. 27. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!