Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mást is bánt, hogy többször...

Mást is bánt, hogy többször is császárja lett?

Figyelt kérdés
Nem minősítem senki szülését és vitát sem szeretnék. Egyszerűen csak szerettem volna megélni, milyen a természetes szülés és sajnos nem sikerült, kétszer egymás után. Szomorú vagyok miatta, hogy az én életemből ez a tapasztalat kimarad. Más is érzett már így?
2015. nov. 23. 18:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is külföldön élek és császárt választottam. Túlhordás miatt indítottak volna, de én attól őszintén szólva berezeltem. Útólag nagyon örülök, higy igy döntöttem, szuper élmény volt :-)

Ne bánkódj, örülj hogy mindketten jól vagytok :-)

2015. nov. 23. 22:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Persze.. mivel nem kicsit túl is van misztifikálva a természetes szülés. Viszont mindig megbékélek, miután ránézek a kisebbik lányomra, aki a császárnak hála nem lett sérült...Én egy élménnyel szegényebb maradtam, de úgy gondolom, hogy ez annak is köszönhető, hogy a császár alatt nem volt megfelelő az orvosok viselkedése. Lehetett volna meghitten is csinálni, akkor valószínű más élmény lenne a fejemben..
2015. nov. 24. 07:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát figyelj...nekem az első lányom sürgősségi császárral született, és soha nem bántott a dolog. Eszembe nem jutott, hogy emiatt problémázzak. A második kislányom viszont természetesen született, de egy percet sem élt...Úgyhogy én a magam részéről úgy gondolom, legközlebb inkább vágják fel a hasamat úgy ahogy akarják, csak hazahozhassak utána egy élő és egészséges babát a kórházból!

Örülj a két egészséges gyerekednek, mert van, aki ugyan szült hüvelyi úton, de mégis cserélne veled!!!

2015. nov. 24. 09:19
 14/17 anonim ***** válasza:
1 csaszaros szulesem volt, 1 termeszetes szulest pedig vegig hallgattam! Orulok, hogy nem kellett azt a fajdalmat atelnem! Biztos szep az is a maga modjan, de engem nem erdekel, hogy milyen modon kerul ki a pocakbol, a lenyeg, hogy semmi baj ne legyen!:)))
2015. nov. 24. 11:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom,hogy az a lényeg,hogy a baba és a mama egészséges legyen,a szülés módja lényegtelen

Az enyém természetesnek indult végül császár lett,a lányom majdnem ottmaradt!!! :( Nem érdekelt,hogy született!

2015. nov. 25. 23:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Mármint az nem érdeklet,hogy császáros lett!
2015. nov. 26. 00:00
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Azért lett mindkétszer császár, mert nem tágultam nagyon-nagyon sokáig.

Természetesen nem vitatom, hogy szükség volt rá és örülök a gyerekeimnek, de ettől még tény, hogy sosem fogom megtapasztalni, milyen érzés megszülni a szó szoros értelmében egy babát, és ezt sajnálom.

2015. nov. 26. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!