Mást is bánt, hogy többször is császárja lett?
Én is külföldön élek és császárt választottam. Túlhordás miatt indítottak volna, de én attól őszintén szólva berezeltem. Útólag nagyon örülök, higy igy döntöttem, szuper élmény volt :-)
Ne bánkódj, örülj hogy mindketten jól vagytok :-)
Hát figyelj...nekem az első lányom sürgősségi császárral született, és soha nem bántott a dolog. Eszembe nem jutott, hogy emiatt problémázzak. A második kislányom viszont természetesen született, de egy percet sem élt...Úgyhogy én a magam részéről úgy gondolom, legközlebb inkább vágják fel a hasamat úgy ahogy akarják, csak hazahozhassak utána egy élő és egészséges babát a kórházból!
Örülj a két egészséges gyerekednek, mert van, aki ugyan szült hüvelyi úton, de mégis cserélne veled!!!
Én úgy gondolom,hogy az a lényeg,hogy a baba és a mama egészséges legyen,a szülés módja lényegtelen
Az enyém természetesnek indult végül császár lett,a lányom majdnem ottmaradt!!! :( Nem érdekelt,hogy született!
Köszi a válaszokat.
Azért lett mindkétszer császár, mert nem tágultam nagyon-nagyon sokáig.
Természetesen nem vitatom, hogy szükség volt rá és örülök a gyerekeimnek, de ettől még tény, hogy sosem fogom megtapasztalni, milyen érzés megszülni a szó szoros értelmében egy babát, és ezt sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!