Akinek könnyű, gyors szülése volt, elmesélné hogyan zajlott pontosan?
1. baba, 37. hét ctg, vizsgálat és 3 ujjnyi méhszájjal szülőszoba azonnal. Oxitocin és 1 óra vajúdás, 30p kitolás.
2. baba, 40. hét, ctg, vizsgálat, 2 ujjnyi méhszáj, ultrahang, kevés magzatvíz, szülőszoba. Oxitocin, 30p vajúdás 15p kitolás.
Mind a ketten 5kg felett születtek, a nagy súlyuk és hosszuk miatt rengeteget segítettek maguknak, hogy megszülessenek.
14 hónappal az első babám után. 37. hét
10-kor NST, nem mutatott semmit.
11-re hazaértünk, akkor pisiltem és észrevettem, hogy vérzek.
Felhívtam a szülésznőt, azt mondta, hogy menjünk vissza a kórházba.
12-re visszaértünk, de akkor semmi fájás nem volt, viszont 2 ujjnyira ki voltam tágulva.
Szülőszobára küldtek, mondták, hogy zuhanyozzak le...én mondtam, hogy NEM :)
Kérdezte a szülésznőm, hogy miért nem?
...mert jön a baba :)
...és tényleg, alig bírtam felmászni az ágyra, kapták is szét...már tolófájásaim voltak.
Cakk-pakk lepénnyel együtt 50 perc volt :)
A doki szólt már, hogy nyugodtan kiabáljak, de nem éreztem, hogy kellene, a végén már röhögött a két tolófájás között és kért, hogy legalább nyögjek, mert ezt senki nem fogja elhinni :)
2400 gr lett a 2. fiam, de 3 nap után hazajöhettünk :)
1.baba. 39. hét elején az orvos leválasztotta a burkot a méhszájról. 3 nap vajúdás otthon, negyediken 8-10 perces fájásokkal kórház. Ott újra burokválasztás, majd elküldött a doki a férjemmel sétálni 1 órát.
Séta után szülőszoba, beöntés, fürdés.
Labdán és négykézláb vajúdás kb 2.5 óra, kitolás 15 perc.
Beavatkozásmentes álomszülés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!