Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikorra húzódik vissza a bőr?

Mikorra húzódik vissza a bőr?

Figyelt kérdés
3hónapja szültem ès még sok a bőr a hasamon. Vissza fog húzódni valaha? Mikorra?

2015. nov. 16. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
22%

A bor nem huzodik vissza ha egyszer megnyult.

Nem vagy szerencses genetikailag. Nekem mar szules masnapjan lapos feszes hasam volt.

2015. nov. 16. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Lassan valamit húzódhat vissza ha még 25 év alatt vagy de ehhez is ritka sok idő és türelem kell 1-2 év minimum. Teljesen nem fog visszahúzódni de azért lesz valami látszata.
2015. nov. 16. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Jaj, be ne vedd az egyes válaszát. Hahaha.
2015. nov. 16. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Az 1-es egy genetikai aranybánya,csak kár,hogy egy kötsög,0 empátiával!
2015. nov. 16. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Első terhességemnél egy csíkom sem volt, a hasam is teljesen visszament (28 évesen szültem). A második babánál pedig tele lett csíkkal a hasam, meg ráncos lett...eléggé elkeseredtem (30 éves voltam). Most másfél éves, néha bekenem még most is a hasamat (szerencsémre sosem kellett fogyóznom, ezért is nyúlt ki annyira - szoptattam csak sokat); viszont még most is látok javulást. :) pedig már lemondtam róla teljesen. Remélem, most majd megint lesz, aki "elrontja", egyelőre úgy tűnik. :D és talán 3 gyerekkel már nem fogom szégyellni magamat. Tudom, h nem is kell, de én másképp szoktam meg magamat, és nehéz volt ezt elfogadni. De rájöttem: a tankini sem olyan rossz... (ha ez vigasztal)

Tehát: ne add még fel, folyamatosan javulni fog!!! :)

2015. nov. 16. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:

ikereim vannak, két évesek, nekem sosem fog teljesen visszahúzódni, már látom, de elvagyok vele.

sok mindentől függ, mindenesetre kb. 1-1,5 év múlva lehetne megmondani, neked visszafog-e, simán lehet.

2015. nov. 17. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért bunkó, ha tényleg csak a bőr lóg már és minden más visszahúzódott, akkor valóban szar ügy, mert a bőrön nem segít se a torna se semmi, csak a sebész..
2015. nov. 17. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Kapásból odaverte a kérdrző orra alá,hogy a kérdező s.zar,bezzeg ő milyen fa.szakirály,mert már másnap milyrn jól nézett ki!

Na,ez a bunkóság!

2015. nov. 17. 17:37
 9/9 A kérdező kommentje:

A bőr visszahúzódik, csak lassan...ezért kell a fogyókúrázónak is lassan lefogyni.

Egyébként érdekes hogy neki másnap már feszes volt úgy hogy nem húzódik vissza szerinte a bőr. Akkor neki nem is volt hasa terhesen?

Azt nem tudtam hogy mennyi idő ès hogy teljesen visszahúzódik e. De megvàlaszolták köszönöm :) csak türelem kell

2015. nov. 17. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!