3 hónapja szültem. Mikorra húzódik vissza a hason a bör az "eredeti" állapotba?
Figyelt kérdés
2008. nov. 22. 22:04
1/8 anonim válasza:
változó én 2 hete szültem, császárral és szinte már semmi sem látszik. inkább alkatfüggő szerintem.
2/8 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de én 5 hónapja szültem ikreket elég nagy haskörfogattal. Sajna az eredeti állapottol még elég messze van a hasam, pedig nem voltam előtte se nagy súlyban.(52kg) Mikor megszültem kérdeztem az orvost, mikor lesz a régi, azt válaszolta, talán sosem.
3/8 anonim válasza:
én is szeretném tudni... én is három hónapja szültem és mintha még terhes lennék, úgy látszik, inkább hasra híztam, csak ugye nem látszott eddig... nincs mese, felüléseket kell csinálni!
4/8 anonim válasza:
en 3 hete szultem, a hasam szepen visszahuzodott, borom nem lett gyurott, de maradt 1 jo reteg hajacska:-(
pedig szules utan -3kg volt a kezdosulyombol, de nekem ugy tunik, mintha + lenne.le kell tornazni, ujra kell erositeni az izmokat.
5/8 anonim válasza:
Ez alkati kerdes. Van, akinek sosem lesz mar a "regi", es van, akinek gyorsan visszahuzodik. Szerintem tornaval, borfeszesito kremekkel ra lehet segiteni.
6/8 anonim válasza:
7 hónapja szültem császárral, és az úszógumim még rendesen látszik, 10 kg híztam terhesség alatt ebből 7 ment le azóta. De a hasamról tuti, hogy csak tornával megy majd le :(
7/8 anonim válasza:
Ma 4 hónapja szültem császárral, 22 kg híztam a terhesség alatt. Előtte igen csinos, izmos voltam 58 kg 167 cm. Még 5 kiló van rajtam, de a hasam egész oké. Felülés, hasprés és társai a megoldás szerintem.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!
2008. nov. 23. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!