Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni vérzés, vagy már...

Bogikaa89 kérdése:

Szülés utáni vérzés, vagy már menstruáció?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 hete volt egy halvaszülésem,a 29. héten halt meg a kislányunk!

Vérzésem elenyésző volt,tegnap-tegnapelőtt semmi!

Ma reggeltől élénk piros vérzésem van! Ez már lehet a mensim?Vagy aggódjak? A Dokihoz jövőhéten megyek,de hétfőn mindenképpen felhívom!

Köszönöm,ha válaszoltok!

2015. nov. 14. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez mensi, a szülés utáni vérzés közvetlenül a szülést követően indul. Aggódnod csak akkor kellene, ha fura színű, bűzös vagy más módon a szokottól nagyon eltérő lenne.

Nagyon sajnálom, ami veletek történt.

2015. nov. 14. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát először is részvétem a történtek miatt és sok erőt kívánok Nektek!

A kérdésedhez: szerintem lehet a tisztulás, ennyi hetesen ez már olyan, mint szülés után, a placenta helyén keletkező sebnek kell begyógyulnia, ez tarthat hosszabb ideig, akár 8 hétig is.

Az sem számít, hogy elállt pár napra. Olyan is van, hogy egy hétig semmi, aztán újra jön még egy kis vérzés.

Ezt nekem teljesen normálisnak tűnik.

2015. nov. 14. 22:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igazából azért ijedtem meg kicsit, mert a kórházban azt mondták mikor hazajöttem,h ha bővebb vérzés van, menjek vissza! De gondolom nem ennyi idő után gondolták...

Ez most olyan, mintha menstruálnék! Eddig szinte csak maszat volt 4 hétig...

2015. nov. 14. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!