Szülés utáni vérzés, vagy már menstruáció?
Sziasztok!
4 hete volt egy halvaszülésem,a 29. héten halt meg a kislányunk!
Vérzésem elenyésző volt,tegnap-tegnapelőtt semmi!
Ma reggeltől élénk piros vérzésem van! Ez már lehet a mensim?Vagy aggódjak? A Dokihoz jövőhéten megyek,de hétfőn mindenképpen felhívom!
Köszönöm,ha válaszoltok!
Ez mensi, a szülés utáni vérzés közvetlenül a szülést követően indul. Aggódnod csak akkor kellene, ha fura színű, bűzös vagy más módon a szokottól nagyon eltérő lenne.
Nagyon sajnálom, ami veletek történt.
Hát először is részvétem a történtek miatt és sok erőt kívánok Nektek!
A kérdésedhez: szerintem lehet a tisztulás, ennyi hetesen ez már olyan, mint szülés után, a placenta helyén keletkező sebnek kell begyógyulnia, ez tarthat hosszabb ideig, akár 8 hétig is.
Az sem számít, hogy elállt pár napra. Olyan is van, hogy egy hétig semmi, aztán újra jön még egy kis vérzés.
Ezt nekem teljesen normálisnak tűnik.
Köszönöm a válaszokat. Igazából azért ijedtem meg kicsit, mert a kórházban azt mondták mikor hazajöttem,h ha bővebb vérzés van, menjek vissza! De gondolom nem ennyi idő után gondolták...
Ez most olyan, mintha menstruálnék! Eddig szinte csak maszat volt 4 hétig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!