Császáros szülés után meddig van vérzés, illetve mikor áll be újra a menstruáció?
Nagyon egyéni, hogy kinek meddig tart, majd a ciklus mikor áll be. Császár után kb. 3-4 hétig véreztem, majd még 1-2 hétig barnázás. Szülést követően 9 héttel már menstruáltam és egyből vissza is állt a régi rend szerint a ciklusom.
Az viszont szerintem is aggasztó, hogy aktus után is ennyit vérzel.
1-es vagyok
Szerintem keress fel egy másik orvost, veszíteni nem fogsz vele, de ezt helyre kell tenni.
Szerintem is nagyon változó , hogy kinél hogyan állnak helyre a dolgok. Én csak egy hétig véreztem. Egy éves már a gyerek , de a vérzésem még nem jött meg. Mondjuk sokszor szopik még.
De , ahogy írták előttem is , a szeretkezés utáni vérzés nem normális. Mindenkeppen keress fel egy másik orvost.
4-esnek
1-es vagyok. 6 hónapos koráig csak szopott a gyerkőcöm, mégis hamar megjött. Ez is inkább alkati dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!