Mitől függ az, hogy milyen módszerrel (zselé, oxi, burokrepesztés) indítják a szülést?
Figyelt kérdés
40+2 hetes vagyok, teljesen zárt, fájás semmi. Azt mondta az orvosom, hogy legkésőbb hétfőig vár az indítással.2015. nov. 12. 12:18
1/8 anonim válasza:
szerintem a kórházi protokoll..nálunk mindenkinek oxival indítják (és burokrepesztéssel)
2/8 anonim válasza:
Attól, hogy milyen stádiumban van a mehszaj. Először zselé, utána burokrepesztes és végül oxitocin a normális sorrend.
3/8 anonim válasza:
hát nekem 1,5-2 ujjal már oxit adtak...full zártnál adnak zselét? ezt nem tudtam.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Reménykedem, hátha nem lesz szükség az indításra. Van addig még 3 napom.
2015. nov. 12. 12:31
5/8 anonim válasza:
nekem azt mondta az orvos,hogy addig nem tud burkot repeszteni amíg teljesen zárt vagyok, ezért oxival indítottak, amikor 2ujjnyira tágultam akkor repesztett burkot onnantól felgyorsultak az események.
6/8 anonim válasza:
5 nap túlhordás után már egy ujjnyira nyitva voltam,így burok repesztéssel indították.. Szerintem ezt dokija válogatja..
7/8 anonim válasza:
Maga a szülésindítás burokrepesztést és Oxytocin infúziót jelent. Ha a méhszáj állapota megkívánja, mert még nem eléggé "érett", akkor előtte méhszájérlelést végeznek.
8/8 anonim válasza:
Nálam ballonnal indítottak. Ez nagyon ritka sajnos, de rendkívül kíméletes. A szülésem nem indult be, de fájésok nélkül kitágított 5 centire, ami nem hátrány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!