Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ismertek olyan nőt aki azért,...

Ismertek olyan nőt aki azért, hogy a puncija olyan maradjon mint amilyen volt császárt kért?

Figyelt kérdés
Azt mondjàk szülés utàn semmi nem olyan mint előtte. Van olyan aki nem akart természetesen szülni azért, hogy lent mindene eredeti legyen?
2015. nov. 11. 17:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

10-es,

reményt adsz, hogy talán én is helyrejövök egyszer.

Nekem is elakadt, nekem is körbesimította, konkrétan az orvos két kezét is megszültem a gyerekkel együtt. Volt vákuumos rásegítés, harmadfokú sérüléseim lettek, végig körben a méhszájig repedtem. Kívül is szakadtam a gátmetszéssel ellenkező irányban. Volt ödéma, karfiolnyi aranyér. Úgy néztem ki, mint egy bomba robbantotta kráter.

Jelenleg méhsüllyedés, hüvelyfalsérv, enyhe inkontinencia és 3 hónapos a gyerek.

2015. nov. 11. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, jómagam is ezért kértem a császárt.
2015. nov. 14. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!