Aki szerdán vagy csütörtökön szült hazaengedték hétvégén vagy bent kell maradni és csak hétfőn mehetett haza?
Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 12:49
1/13 anonim válasza:
Nálunk teljesen mindegy, hogy mikor szül az ember, a természetes utáni 4. napon, császár utáni 5. napon mehet haza, ha minden rendben. Mi is szombati napon jöttünk haza.
2/13 anonim válasza:
Nálunk ha nincs gond akkor sima szülés után 3nappal, császár után 5 nappal hazaengednek akkor is ha az hétvégére esik.
3/13 anonim válasza:
Székesfehérváron sincs jelentősége, szerdán szültem és szombaton mehettünk haza.
4/13 anonim válasza:
Szerdán 13-kor szültem, hétfőn engedtek haza, de csak mert egy ünnep is beleesett. Mindenki így járt akkor.
5/13 anonim válasza:
Csütörtökön este született a fiam, hétfőn mehettünk haza.
6/13 anonim válasza:
Nálunk szülés utáni 4. nap lehet hazamenni (szülés napja a 0. nap, mindegy hány órakor szül az ember). Én szerda hajnal egykor szültem, vasárnap jöhettem haza. Nálunk annyiban különbözik a hétvége az újszülött osztályon, hogy olyankor nincs védőnő, gyógytornász (babának és mamának), de minden más ugyanúgy zajlik, vizsgálatok, hazaadás stb.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ma vagyok 40+1 hetes, reggel voltam ctg-n a kórházba ( Békéscsaba), ahol mondta a doki, hogy szerdán be kell feküdnöm és aznap du. vagy másnap elidítják a szülést. Szombaton apuka dolgozok ezért màr most kellene szólnia, hogy elcseréli a napjàt.
2015. nov. 9. 15:07
8/13 anonim válasza:
Ahol en szultem, ott a szules napja elso napnak szamitott, ha delelott tortent, 0. napnak vettek, ha delutan jott a baba.
En csutortokon keso este szultem es hetfo reggel mehettunk haza.
9/13 anonim válasza:
Uzsokiban szültem és ott hétvégén is hazaadták a babát. Kedden született a fiam, szombat délelőtt jöttünk haza.
10/13 anonim válasza:
Én nyáron szültem, mi például vasárnap jöttünk haza. Annyi volt, hogy csak a kislányom záróját adták ki, az enyémet nem, azért vissza kellett mennie a férjemnek másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!