Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A váci kórházban mennyit...

A váci kórházban mennyit szoktak adni egy szülésért a Bényi dr nak?

Figyelt kérdés
2008. szept. 12. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ismerősöm 50 000 ft-ot szeretne adni. De megvárja, hogyan viselkedik vele a szülésnél.
2008. szept. 12. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Én és a barátnőm is nála szültünk.Olyan 50 körül szoktak neki adni.(Általános nézet,h a vizsgálatokon elkért pénz 10szerese.)Tőlünk mondjuk egy 2001es 6 puttonyos feketecimkés tokaji aszút kapott,de nekem nem is volt fogadott orvosom.

A doktor ú mindenképpen a természetes szülést támogatja,ha nem feltétlenül muszáj nem császároz.Egy nagyon rendes doki,bár az nem volt szimpatikus,amikor a barátnőmnek azt mondta,h ezek még csak jóslók,majd este bevallotta (miután már megszült),h már reggel 1 ujj volt és papírvékony méhszáj.Mondván ne izguljon.Nekem meg este azt mondta,h ebből max másnap délután lesz baba,ehelyett hajnali 3kor megszültem.Amúgy jó doki.

2008. szept. 12. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez hihetetlen. Nekem is azt mondta szombat délben, hogy ebből csak hétfőn lesz gyerek, és nem is érti, hogy mi fáj nekem annyira, amikor ez nem is fájhat még, meg hogy fogom bírni a szülést, ha már most így szenvedek. Aztán fél hatra (szombaton) megszületett a babóca. Vajon ezt miért csinálja?
2008. dec. 8. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!