Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha más szülésétől rosszul...

Ha más szülésétől rosszul vagyok, pl. videón, a sajátomnál is így lesz?

Figyelt kérdés
Eléggé undi másét nézni. Ugye a saját teljesen más? Ti is így voltatok vele?
2015. okt. 31. 14:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Minek nézegeted???

Igen más a saját,azt biztosan nem fogod látni! Ellenben érezni már annál inkább! :-D

2015. okt. 31. 14:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha nem esik jól, ne nézd! Felesleges! Semmi ilyet nem fogsz látni, amikor szülsz, hisz jó eséllyel a lábfejed sem látod, nemhogy a feneked ott :)

Én azért néztem, mert engem megnyugtatott, hogy láttam, más hogyan csinálja, főleg a természetes és otthonszüléseket szerettem nézni. A kórházi szüléseket nem bírom, engem disznóvágásra emlékeztetnek, főleg a szétrakott lábak között dirigáló doki, ahogy gátat metsz... rémálom.

2015. okt. 31. 15:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A szules az aztan barki barmit mond nem egy guszta latvany. Akik nem lattak premierbe foleg nem elobe "csak" szultek fogalmuk sincs ezert mondjak hogy de szep meg meg de jo. Engem total elborzasztott hogy vegig kellett neznem eloben egy joparat. Nem.csoda hogy nem tetszik, nincs benne semmi szep, csak a vegeredmeny. De addig...
2015. okt. 31. 16:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Ne nezzel ilyeneket, a szulest kozhelyes, de tenyleg belulrol kell megelni, teljesen mas, mint nezni es nem olyan, mint egy lapbtores latvanya egy empatanak.
2015. okt. 31. 19:23
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
Keress egy jó dokit akiben megbízol, és teljesen megnyugszol. Szerencsére én megtaláltam. Mostmár bátran megyek majd és nem leszek rosszul.
2015. okt. 31. 20:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Első szülésem előtt én is néztem ilyen videókat. Hát, mit ne mondja...elég undorító látvány.

De a sajátoddal nem így leszel. Nem is látsz semmit, úh ebből a részből semmit nem érzékelsz.

Meg ugye nem másét kell nézni.

2015. okt. 31. 21:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A sajatodnal nem ezzel fogsz fogoalkozni es amugy sem latsz majd te semmit abbol.
2015. okt. 31. 22:09
 8/13 anonim ***** válasza:
sajátodat nem nézegeted, nem is látod. Másét minek nézed? (hacsak nem ez a foglalkozásod, de ha undorít akkor válts szakmát!)
2015. nov. 1. 00:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez lehet hülye kérdés de mért ne láthatná a saját szülését. Nem muszáj már mindenhol háton fekve lábakat felemelve szülni. Ha pl ülve szül valaki akkor szerintem simán láthatja nem?
2015. nov. 3. 13:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: őszinte leszek, én már se ülve, se állva, sehogy nem látom magam ott lent. Rendesen megborotválkozni sem tudok, csak 2 tükörrel kombinálva. :P Nem kis beállítást igényelne, ha én meg akarnám nézni a szülésem :) Max. utólag menne, ha kameráznának közben, de ilyen meg nem lesz :)
2015. nov. 3. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!