Miért van az hogy mások érzéseit fontosabbnak tartom a sajátomnál? Minden esetben.
pont így ahogy leírtad O.o más legyen boldog akár a saját káromra :O de semmibe nem nézik az ilyet :/ de akkor is :(
miért van ez az érzés h így jó ?? :O
Srácok!
Azt viszont tudnotok kell, hogy lehet valakinek nagy szíve, mint Nektek, de saját magatoknál nincs fontosabb. Mert hiába a nagy törődés mások iránt, ha a ti boldogságotok vagy egészségetek forog kockán. Igen, meg lehet betegedni attól, hogy ha elhanyagoljátok magatokat, kimerültök, belefásultok az életbe. Megéri számotokra, hogy boldogtalanok legyetek, míg látjátok, hogy a másik nevet, kacag, boldog? Megéri számotokra feláldozni magatokat? Főleg úgy, hogy nincs utána megbecsülés? Egy életetek van. A ti boldogságotokért ti saját magatok vagytok felelősek. Ráadásul fiatalok vagytok, élvezzétek az életet. Lehet a másikkal törődni, de közben saját magatokat is tartsátok szem előtt. Plusz, vigyázzatok azzal, hogy kinek segítetek, nehogy a végén kihasználjanak benneteket!
23/L
ezt tényleg nagyon szépen ki fejteted 23/L,
de nem tudom hogyan lehetne magam kicsit jobban megbecsülni jobban oda figyelni saját boldogságomra ami nincs és ne azért "áldozni" sajátom hogy másoknak legyen jó, miért foglalkoztat jobban a másik öröme a sajátoménál ? :/ legyen az fiú/lány barát/haver vagy csak szimplán egy színpatikus ember aki igazából alig ismerek..
Boldogsága mindenkinek van. Ami boldoggá tesz téged, az a boldogság, plusz az, hogy elégedett vagy saját magaddal. Ha már itt hiba van, akkor először magaddal kell kezdened. Tedd fel magadnak a kérdéseket: " Mitől vagyok boldog? Miért jó úgy segítenem valakinek, hogy közben boldogtalan vagyok? Miért segítek én egyáltalán ismeretleneknek?" Gondolkodj el rajta!
Az ember először is önmagáért felelős, a testéért és lelkéért és csak ezután jöhetnek a többiek, mert hogyan akarsz beteg testtel-lélekkel segíteni másokon. Szeresd és ápold Önmagad!
És még valami: Tanulj meg másoknak Nemet, magadnak pedig Igent mondani!! :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!