Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szept.16dikárta vagyok kiirva,...

Szept.16dikárta vagyok kiirva, még nem sok jele van hogy a baba ki akar jönni ezért aggodom mi lesz ha nem születik meg a kiirt ideig? Ha befektetnek mit lehet csinélni egész nap a korházban?

Figyelt kérdés
Voltam nemrég korházban csak 3 nap volt de akko is nagyon "szenvedtem",az még hagyán hogy éjel nem lehetett aludni rendesen de napközben megevett az unalom.Mit lehet kezdeni avval a sok idövel?Probáltam olvasni,rejtvénxtfejteni de nehezemre esik egész nap ülni,feküdni,ithon is mindig kitalálok valamit a házimunka mellé hogy mozoghassak.De ott bent mit tudok kezdeni maggamal??!
2008. szept. 11. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is így voltam,a kiírás előtt 3 nappal még semmi jel nem volt,de aztán a kiírás reggelén megvizsgált a doki és már nyitott volt a méhszáj 2 ujjnyira és az nap este meg is lett a baba.De ha nem lett volna jel akkor én jöttem volna haza,ha meg engedték volna.
2008. szept. 11. 17:23
 2/3 A kérdező kommentje:
de ha befektetnek mit kezdek ott magammal?jo lenne ha nekem is meglenne a baba a kiirt ideig de sajnos nem tudom befojásolni,csak reménykedek.
2008. szept. 11. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia.Az én babám se nagyon akart kijönni nekem azt mondta a doki hogy még egy hétig hagyák bent addig minden nap nstre kellll menni de nem kell befeküdni ha nincs semmi baj és a hét végén megindítják.Végül a kiírt nap előtti este megszületett.
2008. szept. 11. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!