Miert van az hogy valakinek van gatmetszes valakinek nincs?
Figyelt kérdés
3kg-os babat szultem es nem volt gatmetszesem a baratnom 2.80kg-os babat es neki pedig volt,lehet nekem nagyobb a nunim? vagy mitol fugg ez?2008. szept. 11. 13:12
1/3 anonim válasza:
Kórház és orvos függő,a legtöbb helyen 1 szülésnél kérdezés nélkül csinálják.
2/3 anonim válasza:
A doki türelmétől is.Vagyis a szülésznő is kell hozzá,mert ő csinálja a gátvédelmet.Az én kisfiam 17 hetes,3100g-al született és nem volt gátmetszésem Igaz,a szülésznőm is fogadott volt,az első perctől mellettem volt,és profi módon csinálta a gátvédelmet,a dokinőmmel és velem együttműködésben.Hogy kell vagy nem előre nem is lehet megmondani,abban a pillanatban dől el,amikor már látják,h a baba feje mennyire feszíti a gátat.És inkább vágjanak,mint repedj.
3/3 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz, ugyanez volt a helyzet nálunk is.
majdnem 3300-al született a fiam, és 11 cm volt a feje átmérője, de nem volt gátmetszés. Szerintem a szülésznőn nagyon sok múlik. de van ahol még mindig rutin beavatkozás és kérdezés nélkül vágnak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!