Viszonylag kis súlyú babával és nem túl nagy pocakkal mennyi súlyvesztést tapasztaltatok szülés után?
Szia
Ez tényleg mindenkinél más.....
Én 173 magas vagyok és 60 kg-val kezdtem a terhességem,és hát nem fogtam vissza magam,rengeteg édességet ettem meg jó kalória dús kajákat,éjszakánként legalább 2szer felébredtem enni.39.hét 4. napon szültem kb akkora volt a hasam mint másnak a terhessége közepén,kicsit se vizesedtem és 72kg voltam.Lányom 3350g 54cm lett (hogy férhetett el olyan kicsi pociba...) szülés után 3 órával már a mérlegen álltam ami 64kg-t mutatott egy hét múlva 59kg lettem.1 év eltelt azóta még mindig szoptatok ,az étvágyam határtalan és még mindig tartom az 59kg.
szia, én 70-nek kezdtem a terhességet, 81kg lett a vége. A baba 3800 volt és jó sok magzatvizem is volt. Kórházból már -10kg-mal jöttem ki, és két hét után 68kg voltam- ez is maradtam, és így kezdtem a második terehességet.
a második bébit 3hónap múlva várom, most +8kg-nál járok- pont úgy mint az elsőnél ilyen időben. a babát kisebbre jósolják, mint az első volt.
Nem tudom, de szerintem ebben a súlynövekedésben semmi logika sincs:-) Illetve alkati kérdés is. Valaki a levegőtől is hízik, valaki meg fogy... és valakinek nagyon nagy a hasa, valakinek kicsi... hát igen, nem vagyunk egyformák, és a kisbabáink sem azok.
boldog babavárást, és könnyű szülést kivánok mindkettőnknek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!