Akik otthon vajúdtatok, de a vajúdás végén bementetek a kórházba, használtatok szívhangfigyelőt?
Ez így van, mindent meg lehet beszélni a románokkal, csak a pénz lebegtetése a lehető legrosszabb ötlet, mivel pont abban érdekeltek, hogy minél több beavatkozás legyen, amiért több a hálapénz (ezért a nők is hibásak, csak a beavatkozásra adnak megerősítést euróban). És én biztos, hogy nem vitatkozom, hogy tényleg szükséges-e a császár vagy sem...
A cigányok és a szegények javítják a hüvelyi szülés statisztikáit, őket békén hagyják, semmilyen anyagi érdek nem fűződik hozzájuk.
:) Milyen jó, hogy még Magyarországon is tudják milyenek a románok...Újabban több magyarországi nő jön át császárra, mert itt nem kell az orvost győzködni, sőt, az győz meg téged...
A komoly komplikációs eseteket meg mentőzik át Magyarországra, a közeli regionális szülészeti központba. Hát így!
Magyarországi szülésre már gondoltam, egyébként nem olcsóbb, de akkor tényleg át kell költözni vagy megbeszélni a szülés indítását, mert az utazás megint veszélyes lehet.
Passz! Mint egy ismerősöm mondta, fogadjam el, hogy itt már nem szül senki úgy, ahogy én akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!