Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni szexuális élet?

Szülés utáni szexuális élet?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy szülés után análisan sem lehet szeretkezni 6 hétig??
2010. márc. 16. 21:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Mit csinálok? Hát erre mit is irhatnék? :) Élvezem:) Nem kötelességből teszem hanem mert nekem is jó! El tudok annyira lazulni, ehhez persze partner is kell mert ha nem izgatna fel rendesen nem élvezném!

Köszönöm válaszaitok.

2010. márc. 17. 10:45
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

én azt hittem, nem fogom kibírni sex nélkül a 6 hetet, de annyi volt az új élmény: éjszakai kelés, etetés, fürösztés, fáradtság, hogy lehet, eszedbe sem jut a szex a 6. hétig a hullafáradtságtól :S

Nekem anno, mikor kaparásom volt vetélés miatt, análisan szeretkeztünk, míg nem volt szabad rendesen, nem volt semmi bajom tőle. De a szülés nem kaparás, az igaz. Nekem csaszim volt, nem lett tőle aranyerem, nem biztos, hogy neked lesz. Ha birod és nem fáj, akkor szerintem lehet nyugodtan

2010. márc. 17. 11:35
 13/17 anonim ***** válasza:
77%

Te sem gondolod komolyan,hogy a szülés után análisan fogod kívánni a szexet...

annyi minden megváltozik benned,fizikailag,lelkileg is,erösen vérzel még akár hetekig,örülsz,ha a wc-n néha sikerül könnyebben is és nem kell minden alkalommal kínokat átélned...

közben ott a baba,aki csak téged akar,más kezében sír,megszoptatod,pelenkázod,altatod,

közben te is pihennél,aludnál egy kicsit..

meglátod,nem valószínü,hogy az anális szex fog mindenekfelett hiányozni.

2010. márc. 18. 14:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de azt azért hozzá tenném, mivel első bébi, honnan tudnám mit fogok kivánni?? Mennyire leszek fáradt, kiborult... mivel még soha nem éltem át, nem tudhatom ilyenkor mi megy végbe a testemen és a lelkembe...
2010. márc. 18. 23:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt senki nem tudhatja, te sem, és más sem. Majd kialakul, majd meglátod, mit hogy fogsz kívánni. De ez jó, hogy előre tájékozódsz a lehetőségekről.

Senki nem tudhatja előre, hogy lesz-e gátmetszés, milyen gyorsan regenerálódik a gát, vagy hogy kijön-e az aranyér, stb.

Szerintem elvileg szabad, ha rendben leszel ott hátul, hogy a kérdésedre is válaszoljak, de a dokit azért kérdezd meg.

2010. márc. 19. 09:37
 16/17 anonim válasza:
Bírom ezeket a válaszokat, hogy a sok meló után nincs kedve a szexhez. Ez szerintem nem csak erről szól. Dolgozni sincs sokszor kedvem. De az egészséges párkapcsolatért heti egyszer vagy kétszer be kell vállalnod "ez a lehetetlen küldetést"... legyen heti egy óra azért, hogy kiegyensúlyozottabb a párkapcsolatod. Tényleg nem éri meg?
2022. máj. 4. 10:57
 17/17 anonim válasza:
Nekem azért van akaraterőm én ezért nem csalom meg a barátnőm igaz, hogy a női kerékpárra is feláll már, de sokaknak nincs ennyi kitartása. Szal ha heti egy órát nem tudnak a férjükre, magukra szánni akkor nem kell csodálkozni...
2022. máj. 4. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!