Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van az ugy, hogy a nyákdugó...

Van az ugy, hogy a nyákdugó nem megy el de jönnek a fájások és beindul a szülés?

Figyelt kérdés
köszi
2010. márc. 16. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Van, bizony! Nekem is ez volt. Ha rendszeresen jönnek, indulni kell.
2010. márc. 16. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy ne izgulj, és nagyon szurkolok! Ügyi leszel ha eljön a pillanat. :)
2010. márc. 16. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is utolsó órákban ment el a nyákdugó.
2010. márc. 16. 21:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ.

Már ugyan van egy kislányom de vele elment szülés elött a nyákdugó

De most csak kissebb görcseim vannak....atán lehet ebből bármi még:)

37 hetes vagyok

2010. márc. 16. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem a 8 órábol az első 4 úgy ment el, hogy otthon ültem, és vártam az iszonyú fájdalmat, amit az előkészítőn mondtak, mert csak kicsit fájt. Pedig már bőven ötpercesek voltak :)
2010. márc. 16. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Van. az elso szulesemnel a viz folyt el eloszor, majd beindultak a fajasok es azutan tavozgatott reszletekben a nyakdugo.

A masdik szulesem beindult kemenyedesekkel, fajasok nelkul, bo ket ujjnyira nyiltam, majd haromra meg mindig fajasok nelkul es akkor tavozgatott csak ritkan egy-egy pici nyak, amire azt tippeltem, hogy nyakdugo darab. vegul ket nappal kesobb mentem be a korhazba vissza es a dokim mar nem vart tovabb, generalt fajasokat. Nagyon intenziven nyiltam tovabb, ket ora volt a vajudas kitolassal egyutt, de en akkor sem talalkoztam a komplett nyakdugoval.

Szoval arra nem kell varni, nem biztos, hogy azzal inditasz.

2010. márc. 17. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!