Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ha 36 hetesen...

Szerintetek ha 36 hetesen nagyon jól érzem magam akkor még messze van a szülés?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy alig csak ritkán van még keményedésem is nem fáj semmim csak ritkán ha mozgolódik se a szeméremcsontom semmim.még a nyákdugóm is megvan.1-2 héten belül szeretnék megszülni Szerintetek lehetséges hirtelen is jöhet?
2015. okt. 15. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Hirtelen is jöhet. De miért olyan fontos 1-2 héten belül szülnöd, hisz te magad mondod, hogy teljesen jól érzed magad?

Iszonyatosan sokat olvastam a témáról, és eddig azt szűrtem le, hogy a tudomány mai állása szerint a szülés időpontját maga a baba határozza meg, anyai beleszólás nem sok van. Lehet manipulálni bizonyos külső hatásokkal, ez igaz, de ezek nagy része vagy teljesen hatástalan lesz, vagy bár beindítják a szülést, nem a megfelelő folyamatok és nem a megfelelő sebességgel zajlanak le, gyakoriak az elakadások. Szerintem, ha ennyire jól vagy, ne sürgesd a dolgot! :) Tudja a picúr, mikor a legjobb neki megszületni! :)

2015. okt. 15. 21:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Az első is 41 hétre jött nagyon rossz volt a kórházban nem akarok megint befeküdni,a kislányom miatt se épp elég lesz arra a 4-5 napra anyósomékra hagyni nem akarom hetekig nem túl megbízhatóak semmit se úgy csinálnak ahogy mondjuk.ezekért lenne jó ha hamarabb jönne meg már ígyis bálna vagyok :D
2015. okt. 15. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy messze van. Nekem 37 hetesen jött el az az időszak, hogy tökéletesen érzem magam, van energiám, élvezem a terhességet. Pár keményedés, néha egy kis derékfájás, de semmi egyéb. Aztán kb. 1 hét múlva hajnalban megindultak a fájások :)
2015. okt. 15. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze, h jöhet hirtelen.

Én semmit nem éreztem, sőt aznap az orvos is azt mondta, hogy ááá még jövő héten találkozunk. Na, aznap éjjel elfolyt a magzatvíz.

2015. okt. 15. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a szülés hetében is remekül éreztem magam. Leszámítva az utolsó 2 napot.
2015. okt. 15. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:

A 36. héten még én is remekül éreztem magam. A 37-ben hajolgatva takarítottam, mostam, földön térdelve, földig hajolgatva porszívóztam, felmostam, bár már kicsit lassabban. NNNNNa, most, a 38-ban már le akar szakadni a hátam, fáj a bokám, menni alig tudok - szinte semmit nem tudok csinálni, azt is lassított felvételben.

Én is várom már, hogy megszüljek, de a babára bízom, őt tudja mikor szeretne-kell jönnie. Addig meg mindent kibírok miatta.. És igen, szerintem hirtelen is, bármikor jöhet.

2015. okt. 16. 07:12
 7/7 anonim ***** válasza:
5 nap van a kiírt napig, de a világon semmi bajom. 3 napja érzem a mensi szerű görcsöket, hüvelynyilallást, de más semmi. A dokim és a védőnőm is megjegyezte, ritka fitt vagyok, totál ki vagyok simulva, pörgök, mint a taxióra. Ma 4től fent vagyok, mert nem bírtam tovább aludni (pedig hatalmas az alvásigényem), megfőztem, végigsikáltam a házat, de semmi. Pedig már én is nagyon túllennék rajta, épp amiatt, amit te is írtál (fiam még azt a 3-5 napot is nehezen fogja elviselni szerintem, én sem akarok napokig kórházban feküdni szülés előtt is).
2015. okt. 19. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!