Van most itt olyan kismama, aki októberben vagy novemberben szül a budapesti Bajcsy kórházban?
Figyelt kérdés
Hány hetes vagy, hányadik baba lesz? Hogy vagy?2015. okt. 12. 07:46
1/2 anonim válasza:
En nem ott fogok. Holnap 34. Het lesz mar. Nekem nincs kulonosebb bajom csak nem birom a hosszutavu setalgatasokat mert nagyon elfaradok. Elnehzul az egesz testem es mar vonszolom magam egy ido utan. Hatam idonkent szokott fajni. Se jobb se rosszabb alvo nem vagyok mint eddig.
2/2 anonim válasza:
Én a Bajcsyban fogok ha minden igaz, november utolsó hetére vagyok kiírva (ma vagyok 34 hetes). Második lányomat várom. Viszonylag jól vagyok, nem lettem hatalmas, nem vizesedek, csak a gyomorsavam kínoz sokat meg az éjszakai izzadás. Az első szülésem sürgősségi császár lett (nyakra tekeredett köldökzsinór miatt), így nagy esélyem van, hogy megint császár lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!