Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyibe kerül magánklinikán...

Mennyibe kerül magánklinikán szüni Pesten?

Figyelt kérdés

Mikor kell elintézni ha valaki ott szeretne szülni?

Gondolom nem olcsó, de a közelben lévő szülészetről csak rosszatt hallok, meg állítólag bunkók az orvosok.

Egyébként kb 1 óra 4t perc innen kocsival Pest, de pl ha elkezdődne a vajúdásom, bőven lenne ideje a páromnak bevinni.

2015. okt. 11. 09:58
 1/7 A kérdező kommentje:

Elnézést elírtam a kérdést.

Szóval szülni* nem pedig szüni. :/

2015. okt. 11. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik magánklinika honlapján fent vannak az árak. Google a barátod.
2015. okt. 11. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Másodszor is a Róbert Klinikán fogok szülni.

Az áraik nyilvánosak, a honlapon fent van. Én terhesgondozásra az orvosomhoz járok, nem ide, még ctg-re sem ide járok. Csak a szülésre megyünk be, és után néhány napra. Családi szobát kértünk, így nagymamák és tesó is bejöhet, nincsenek átsétáló ismeretlenek, nincsenek mások hozzátartozói a szobában egész nap. Tiszta, kényelmes, rendes környezet, nagyon elégedettek vagyunk vele.

[link]

Mindenki másra költ. Mi nem járunk nyaralni, csak belföldön, ritkábban. Nincsenek költséges szórakozásaink, és luxus igényeink a hétköznapokban. De a gyermekeink születését szerettük volna a legszebb körülmények között, a legnagyobb nyugalomban és kényelemben átélni. Szerintem ha az ember spórol rá, megoldható.

2015. okt. 11. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
3-as vagyok: jah, és első baba születésekor a férjem is beköltözött a szobába, teljes ellátást kapott ő is. Hármasban lehettünk éjjel-nappal. Fantasztikusan jó volt.
2015. okt. 11. 10:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Énis sok jót hallottam a magánklinikákról, állítólag nagyon kedvesek a dolgozók is.

Megpróbálok majd rá félretenni, nem akarok olyan kórházban szülni, ahol lese tojják szinte az embert.

Azt akarom hogy egy igazán szép emlék maradjon a szülés.

2015. okt. 11. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt fantasztikusan jó élmény a magánklinika... nagyon bunkó ügyeletes szülésznő, műtétpárti orvos, lenyúlt kaja... a gyerkemmel komplikáció lépett fel, átvitték a gyerekklinikára én meg mehettem után naponta 3-4szer szoptatni borzalmas körülmények közé.

Ami pozitívum, az a nővérek szakértelme és ellátása.

2015. okt. 11. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Na igen, azért ez nem általános, sajnos. Mármint az, hogy mindenki rém kedves. Igaz, hogy másodszor is oda megyünk majd, mert magasan jobb volt, mint amit amúgy a körzeti kórházban tapasztaltam (sajnos ahhoz is volt szerencsém korábban, más területen), de magánklinikán sem voltam elájulva azért minden dolgozótól. Meg vannak ott is azok az emberek, akik csinálják X éve és ki vannak égve, félvállról, flegmán beszélnek, stb. Az orvos személye sem mindegy, magánklinikán magasabb a császárarány, ha nem akarsz műtétet, akkor nagyon meg kell gondolni, melyik orvost választod. Most úgy érzem, jó helyen vagyunk, természetes szülés párti orvossal, remek szülésznővel és dúlával. De érdemes mielőbb ismerkedni, beszélgetni az orvosokkal, szülésznőkkel, hogy megtaláld azokat, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak.
2015. okt. 11. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!