Mennyibe kerül magánklinikán szüni Pesten?
Mikor kell elintézni ha valaki ott szeretne szülni?
Gondolom nem olcsó, de a közelben lévő szülészetről csak rosszatt hallok, meg állítólag bunkók az orvosok.
Egyébként kb 1 óra 4t perc innen kocsival Pest, de pl ha elkezdődne a vajúdásom, bőven lenne ideje a páromnak bevinni.
Elnézést elírtam a kérdést.
Szóval szülni* nem pedig szüni. :/
Másodszor is a Róbert Klinikán fogok szülni.
Az áraik nyilvánosak, a honlapon fent van. Én terhesgondozásra az orvosomhoz járok, nem ide, még ctg-re sem ide járok. Csak a szülésre megyünk be, és után néhány napra. Családi szobát kértünk, így nagymamák és tesó is bejöhet, nincsenek átsétáló ismeretlenek, nincsenek mások hozzátartozói a szobában egész nap. Tiszta, kényelmes, rendes környezet, nagyon elégedettek vagyunk vele.
Mindenki másra költ. Mi nem járunk nyaralni, csak belföldön, ritkábban. Nincsenek költséges szórakozásaink, és luxus igényeink a hétköznapokban. De a gyermekeink születését szerettük volna a legszebb körülmények között, a legnagyobb nyugalomban és kényelemben átélni. Szerintem ha az ember spórol rá, megoldható.
Köszönöm a válaszokat.
Énis sok jót hallottam a magánklinikákról, állítólag nagyon kedvesek a dolgozók is.
Megpróbálok majd rá félretenni, nem akarok olyan kórházban szülni, ahol lese tojják szinte az embert.
Azt akarom hogy egy igazán szép emlék maradjon a szülés.
Nekem nem volt fantasztikusan jó élmény a magánklinika... nagyon bunkó ügyeletes szülésznő, műtétpárti orvos, lenyúlt kaja... a gyerkemmel komplikáció lépett fel, átvitték a gyerekklinikára én meg mehettem után naponta 3-4szer szoptatni borzalmas körülmények közé.
Ami pozitívum, az a nővérek szakértelme és ellátása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!