Van akinek a szex indította be a szülést?
Figyelt kérdés
Szex utàn érzek némi kemênyedést lehet ma màr szülök?! Valakinek hasonló tapasztalató volt màr2015. okt. 9. 13:35
1/5 anonim válasza:
este volt szex, fél 3 kor mentem szülni. de én akkor már betöltött 41.héten voltam.
sosem tudni mitől indul be a szülés.
2/5 anonim válasza:
Én első gyerekkel már 41. hetet tipostam, reggel 8ra kellett volna befeküdnöm indításra. Előző este össszebujtunk, behatolás nem történt, csak egy kis orál :D De az orgazmusom megindította, mádnap délelőtt meglett a pici. Viszont a másik két gyerkőcnél semmi nem vált be, csak az oxitocin.
3/5 anonim válasza:
Tegnap próbáltuk, sajnos semmi eredménye nem lett :-(
4/5 anonim válasza:
Nekem mindig keményedik a hasam utána.
Az első gyerkőcnél közben folyt el a magzatvizem.De gondolom amúgy is megszületett volna,mert most meg nem indul be tőle.
38hkm
5/5 anonim válasza:
Nekem csak akkor indult be, mikor orgazmusom is volt. 3x próbálkoztunk minden nap 1x és a harmadik nap sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!