Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti nem széyeltétek magatokat...

Ti nem széyeltétek magatokat szülés közben?

Figyelt kérdés
Mondjuk, hogy összepiszkoltàtok magatokat.
2015. okt. 8. 17:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ès olyan is van, hogy valaki odapukizik? És ez enyhe kifejezés arra, amiket én szoktam produkàlni a terhesség alatt :D
2015. okt. 9. 12:21
 22/27 anonim ***** válasza:
Mindenkitől azt hallottam hogy szülés előtt beöntést kapott. Én totál rákészültem, de kiderült, hogy abban a kórházban, ahol szültem, a természetességről szól minden. Szóval se beöntés, se gátmetszés... Eleinte nagyon bennem volt a para, nem is mertem erősen nyomni, hátha a babán kívül más is jön, de aztán 12 óra vajúdás után eljutottam arra a pontra, hogy minden mindegy, csak legyek már túl rajta.
2015. okt. 9. 13:01
 23/27 anonim ***** válasza:
Én is problémáztam ezen vajúdás alatt, amúgy is szégyenlős típus vagyok, mondtam is a szülésznőnek, hogy mennyire fogom szégyellni magam emiatt. (ilyen vagyok, nem tehetek róla sajnos) Nagyon kedves szülésznő volt, mondta, hogy higgyem el, semmi olyat nem fogok tudni produkálni, aminél akár ő, akár a doki ne látott volna ezerszer durvábbat. Képzeljem csak el, hogy a szülészorvosnak el kell látni azt a szülő nőt is, aki méterekről bűzlik, meg mindenféle gombája, betegsége van, és mondjuk már annyira előrehaladott a vajúdás, hogy nincs idő se beöntésre, se fürdésre, semmire. Azt is megcsinálják, mi ahhoz képest egy kis vér, vagy egy leheletnyi kaki. Így belegondolva persze igaza van, ráadásul valóban kisebb gondom is nagyobb volt a végén, mint hogy jön e belőlem a gyereken kívül is valami.
2015. okt. 9. 13:39
 24/27 anonim ***** válasza:

22.

én sem kaptam, mert vajúdás alatt volt egyszer nagy dolgom. idő épp lett volna ezután is beöntésre, de azt mondták, h ebben az esetben, felesleges. hát, hogy finoman fogalmazzak, még volt tartalékom...

2015. okt. 9. 16:02
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekem a leghasznosabb tanàcs amit a terhesség alatt kaptam az az volt, hogy ne legyenek semmiféle gàtlásaim, ott már úgyis mindent láttak már. Én nem siettem a kórhàzba úgyhogy beöntésre màr nem volt idő és mivel a baba szépen tolta ki 'maga előtt' a tartalmat nem volt mit tenni.. De egyébként a szülésznő miközben engem tisztogatott arról cseverészett egy àpolónővel hogy mit kéne főzni... Ők màr tényleg mindent làttak, semmi ok a szégyenkezésre szer
2015. okt. 9. 18:22
 26/27 anonim ***** válasza:

Sose felejtem el, mikor szülés után visszavitt a szülésznőm az osztályra, megkérte az ottani nővérkét, hogy majd később kísérjen már ki pisilni, ne engedjen egyedül. Majd visszafordulva hozzátette, hogy "de nem kell sietni, kitolás közben ürült a hólyag".

Na, én innen tudtam, hogy bepisiltem közben. Akkor észre se vettem, ahogyan azt sem, hogy más történt-e. Más bolygón, más időszámításban voltam szülés közben, és bár előtte nagyon paráztam ilyeneken, akkor tényleg kisebb gondom is nagyobb volt ennél.

Ja és az elején hánytam is. Pont nem volt akkor bent semmi, én feküdtem és jött az inger. Felültem és az első amit megláttam egy óriási veszélyes hulladékos kuka volt, hát megfogtam és abba hánytam. Kicsit később jött a szülésznőm, mondom neki, hogy hánytam. Hitetlenkedve nézett körül, hisz mindenhol rend és tisztaság. Kérdezte, hogy de hová???? Mutattam a kukát, elkezdett nevetni. Ennyi. Nem akadt fent ilyen apróságokon, látott ő már ezerszer durvábbat.

2015. okt. 12. 14:20
 27/27 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Még azt is hozzátenném, hogy az én párom nem egy - hogyismondjam? - segítő társ ilyen szempontból. Szóval ő nem fogja a hajam ha nagyon rosszul vagyok és hányok, nem ápolgat meg ilyenek.

Nos, az első kukába hányásom után megérkezett ő is és szó nélkül tartotta elém a vesetálat a további hányásaim során. A kisfiunk kibújását szemből nézte végig (ő ment előre a fejem mellől, pedig eredetileg a kitolásnál bent sem akart lenni), így gondolom látta, hogy bepisiltem, és ha esetleg egy kis széklet is jött, azt is láthatta.

De ez egyáltalán nem befolyásolta a kapcsolatunkat, sőt. Azóta persze nem beszéltünk ezekről a kényes részletekről, de a következőre is be szeretne jönni. Ez egy merőben más élethelyzet, mint amit bármelyikőnk el tud képzelni azelőtt, hogy szült volna.

2015. okt. 12. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!