Jártatok nár úgy bementetek ctg re az nem mutatott semmit de mégis beindult a szülés?
Igen. Reggel volt ctg-m, kb. 10körül. Egy pukli ugyan volt rajta, de érezni semmit nem éreztem. Aztán este 11kor elment a nyákdugó, éjféltől már fájásaim is voltak. :) Sosem lehet tudni, mikor indul be :)
Majd 7 órán át rendszeres 6-8percesek voltak, bementünk, de a kórházban leálltak a fájások, 2-3 hullámon kívül semmi nem volt a papíron, hazaküldtek. Otthon megint beindult. Majd megint bementünk, megint leállt. Ezt ismételgettük egy napig, majd megelégelték és benntartottak.
Reggel 9 korul voltam ctg-n. Semmit nem mutatott. Doki meg is vizsgalt, zart mehszaj, de megrovidult mehnyakam volt.
Hazamentunk, du 2-kor tagulasos verzesem kezdodott, uh egyertelmu volt, h irany a korhaz.
11 ora mulva kezemben volt a pici fiam.
Konnyu szulest kivanok! :-)
Szia!
Mi újság?
Első szülésemkor már hajnaltól voltak enyhe fájásaim,9-re amúgy is időpontom volt CTG-re,közben is voltak fájásaim,de nem mutatott semmit,haza akartak küldeni,de mondtam a dokinak,hogy azért én érzek valamit.Megvizsgált és irány a szülőszoba,mert már félig ki voltam tágulva...Ennyit a CTG-ről...
Könnyű szülést,ha még nem szültél meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!