Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » F Leirjátok a tapasztalataitok...

F Leirjátok a tapasztalataitokat a szüléssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Elsösorban a szülés utàni részre gondolok,arrólvalahogy kevés szo esik.. :)
2015. okt. 8. 13:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem fájt a varrás. Utána remegtem egy csomót, mikor felkelhettem úgy szedultem, hogy volt mikor semmit nem láttam. Ez elmúlt másnapra. A sebem fájt, járni is alig tudtam vele a varratszedésig. Első éjszaka alig tudtam aludni úgy szakadt rólam a víz, másnap megint remegtem. Másfél hét múlva éreztem magam megint erősnek, akkor már ülni is tudtam rendesen a sebemtől. Akkor arra is rászántam magam, hogy megnézzem mi van lent de meglepetésemre nem lettem rosszul, szépen gyógyul.

Egyébként hashajtót itattak velem a kórházban, 3 napig nem volt székletem, ez már katasztrófa úgy tűnik.

A vérzésem aznap volt nagyon erős, másnap elmegy, azóta csak gyenge.

2015. okt. 8. 17:52
 12/14 A kérdező kommentje:
A vizelet nem csipi a sebet? Es székelésnél nem szakad fel a varrat?
2015. okt. 8. 23:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon picit csípett a vizelet szülés napján de egyáltalán nem vészes, másnapra elmúlt. A székelés nem szakítja fel természetesen. :)
2015. okt. 9. 20:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Szülés után a gátvarrás nekem nagyon fájt. Illetve inkább úgy mondanám, hogy iszonyat kellemetlen volt és talán leginkább azért, mert borzasztó fáradt voltam és nagyon megviselt volt addigra az a részem. Csak azt kívántam, hogy hagyja már mindenki végre békén az alfelem.

Meglepő módon pár órával utána járkáltam és ültem rajta, nem igazán volt vele gondom. A vizelet egyáltalán nem csípte, viszont a székeléssel akadt gondom. Hülyén hangzik, de nekem lelkileg kellett ezt a problémát elengednem. Nem mertem kakilni, annyira féltem tőle, hogy nagyon fog fájni, vagy felszakad a seb. Miután "megbeszéltem magammal", hogy túl kell esni rajta, minden gond nélkül sikerült.

Ahogy hazamentem megnéztem a sebet és sokkal jobb volt mint vártam, csak egy csík látszott és néhány hét elteltével már kb se tudtam megmondani, hogy merre lehetett a vágás.

A gyermekágyas napok a kórházban gyorsan teltek. Valahogy olyan nyugodt és békés volt minden. Első babás anyukaként az volt nagyon furcsa, hogy első nap a kezembe adták a kisfiam, majd elmentek. Soha többet senki nem kérdezte meg, hogy láttam-e egyáltalán már csecsemőt közelről, tudom-e hogy mit kell vele kezdeni. De valahogy az ösztönök mindent megoldottak. A pelenkacserére rájöttem, a cici a szájában pedig mindenre megoldás volt.

Én aludni nem nagyon tudtam sajnos, állandóan Őt figyeltem, ami a szülést megelőző 5 hetes kórházi létnek és a rengeteg aggódásnak volt köszönhető.

2015. okt. 12. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!