Nem szeretnék orvost fogadni a szülésemhez. Mik tapasztalataitokat azzal kapcsolatban, hogy a Kistarcsai Kórházban milyen ellátást kap az, aki az ügyeletes orvosnál szül?
Gratulálok a babódhoz!
Nem tudom, hogy melyik településen laksz, de szerintem jobb lenne, ha hagynád a kistarcsai kórházat a fenébe. Inkább járj be Budapestre.
Nem akarlak sem megijeszteni, és semmi olyat írni, amitől ideges leszel, de minden kismama ismerősöm csak negatívumokat mondott. Az egyik speciel a szomszédom. Állandóan bunkók voltak vele, mind az orvosok, mind a nővérek. Soha nem jutott kétszer ugyanahhoz az orvoshoz, rosszul mondták neki az uh időpontját, elment, akkor meg leugatták, hogy miért most ment... Alig akarták beengedni a párját is. Amikor képet akart kérni, az doki közölte vele, ha képet akar, menjen magánorvoshoz, fizessen ki 15 000 Ft-ot és akkor majd lesz képe, de itt nem telik a papírra...
Elméletileg én is oda tartoznék, de inkább bejárok Bp-re.
Ha már első alkalommal is ilyenek voltak, nem hiszem, hogy ezek után jóra számíthatsz. :(
Jaj ne már...én is oda tartozom, és én is rettegek tőlük, igaz, én a vizsgálatokra nem oda járok, csak szülni kéne ott, mivel körzetileg oda tartozom.
Vagy lehet szülni máshol is, ha nincs fogadott dokim???
Én nem tudok a kérdésedre válaszolni, mert gyakorlatilag hasonló kérdést én is feltehetnék.
Ill. annyit azért én is tudok, hogy nem sok jót hallottam róluk, csak a szülésznőkről, hogy kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!