2 éve szültem császárral, és kötényhasam lett. Nagyon utálom, csúnya, szinte a vágásnál alá tudok nyúlni. Már kevesebb kg vagyok, mint amivel terhes lettem. Mi segít? Csak a plasztika?
Köszönöm mégegyszer mindenkinek!Hát akkor nem csak én vagyok így!Akkor gyerünk spórolni.... :)
(azért a pici fiam még ezt is megérte,ha előtte tudtam volna,hogy ilyen lesz a hasam,akkor is bevállaltam volna,mindent megér!!!)De a fürdőruha kizárva,max.a tankinin gondolkodom addig is...
Sziasztok! Mindenkinek, aki érintett a témában:
Budapesten a Szent Imre Kórház plasztikai sebészetén altatással, kórházi ellátással együtt 270.000 ft-ba kerül a hasplasztika. Nagyon szép hasakat csinálnak az ottani plasztikai sebészek, nézhettek fotókat a www.hoxa.hu hasplasztika galériában. Én most várom a 2. babán, de utána én is ott tervezem a műtétem. Jelenleg horror kötényhasam van a 4,3 kg-os kisfiam után, de a mostani babám sem lesz kicsi.....Jelenleg ez a legkorrektebb ár szerintem, amiért szép eredményt kaphatunk. Puszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!