Császármetszésnél mindenképpen kapunk epidurális injekciót?
Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 08:26
1/3 anonim válasza:
Nem, ez attól függ, van-e abban a kórházban olyan orvos, akinek képesítése van hozzá, ill. ha van, te mit választasz: az altatást, vagy az epidurált. Persze vannak olyan nem várt helyzetek, amikor az orvosnak kell döntenie helyetted. Tehát: nem kapsz mindenképpen epidurális érzéstelenítést.
2/3 anonim válasza:
Én Miskolcon szültem és azt nem kérdezték,hogy mit szeretnék,de epidurál helyett én spinális érzéstelenítést kaptam.
3/3 anonim válasza:
engem meg altattak,igaz vészhelyzet volt, de jó volt igy, mert a kisfiam teljesen egészséges lett és két percnek tűnt az egész. 1 hónapos misibaba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!