Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indított szülés?

Indított szülés?

Figyelt kérdés

Sajnos nem indult be a szülés magától. Az orvosom azt mondta, hogy a kicsi 1 héttel "fiatalbbnak tűnik" a számított kortól. De ettől eltekintve minden érték teljesen jó. Nem értem, hogy ha ennyire biztos benne miért nem lett átírva a szülés várható időpontja.

A kórházban azt mondták, hogy ha nem fog beindulni szombaton befektetnek és indítani fogják. Ettől tartok kissé (nagyon), hogy ez hogy fog zajlani.

Most annyit tudok, hogy 1 ujjnyira vagyok kitágulva és nagyrészt megtartott a méhszáj, kimozdítható kopony és álló burok, ctg rendben.

Ő a 2. babám lesz, elsőre egy 10 órás vajúdáson szültem meg a kislányomat (aki elég nagy volt 4140 g , 61 cm-én alapból kb 54 kg vagyok), nála elfolyt a magzatvíz, magától indult be a kiírt napon a szülés.

Keményedéseim, fájásaim vannak, de nem vészesek. Aki volt hasonló helyzetben meg tudná írni, hogy milyen módszerrel indítottak nála és mennyi idő volt a vajúdás?

Köszi!

2015. okt. 1. 09:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Off: miért nem tisztázod le a dokiddal, hogy kézzel tágitást ne alkalmazzon nálad? Én még csak 39 hetes vagyok és pont tegnap mondtam neki, hogy ez nálam felejtős, mert ez a rémálmom. Mosolygott és annyit mondott, hogy egyébként sem szokott túl sokat segíteni, így ha nem akarom kihagyhatjuk.
2015. okt. 1. 19:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Na mi újság? Minden rendben ment? Kellett kézzel tágítani?
2015. okt. 5. 13:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Oktober 7-én Megszületett a kislányom. Oxys terheléssel inditottak, szerencsere kézzel valo tagitas nem volt. Olyannyira jol idozitettek mindent, hogy az utolso órás fajasokat kb átaludtam :) igy a kitolasi szakaszhoz erve dok erőm maradt es egy élmény volt a szülés.

Koszonom mindenkinek a kommenteket es biztatast, szep napot kivanok mindenkinek!!! :)

2015. okt. 13. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!