10 percenkénti keményedések több alaklommal egy nap már jóslók?
Második terhességem. Elsővel egy jósló vagy keményedésem sem volt, legalábbis nem éreztem vagy nem tudtam hogy az.
Most már hetek óta vannak keményedéseim,de nem fájdalmasak és csak a méhemnél éreztem őket.
Tegnap viszont délelőtt is és este is amikor lefeküdtem 4-szer voltak 10 percenkénti keményedések ami kisugárzott a derekamba is hátra.
Ezek a jóslók? Ha igen, ezek így szabályosan jönnek, vagy ez is szervezet függő?
Szerintem ez már jósló. Hány hetes vagy?
Nekem a jóslók legtöbbször összevissza - szabálytalanul jöttek, csak az utolsó 1 hétben kezdtek szabályosak lenni.
Arra figyelj, hogy ha sűrűsödik (mondjuk lemegy 10 perc alá), erősödik, és meleg víz és pihenés hatására sem múlik, akkor itt az idő :)
Ma kezdtem a 36.hetet.
És te?
Első vagyok! Júliusban született meg a kisfiam :)
36 hetesen ezek bizony jóslók, és egyre csak több lesz :) Közeledik.. :P
A bizonytalanság a legrosszabb az egészben.
Mindig amiatt parázok, hogy a kisfiamnak legyen felügyelete és apa is bent tudjon lenni a szülésnél.
Csak ezért szeretném tudni a pontos idejét. :PP
na jó, nem. De főleg ezen izgulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!