Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A lányok nők tényleg elvárják...

A lányok nők tényleg elvárják hogy a gyerek apja bent legyen velük a szülésnél és mindenben segitsék a nőt?

Figyelt kérdés
én még fiatal vagyok nincs barátnöm soha nem is volt, de ha lenne és terhes lenne én tuti nem mennék be hozzá mikor szül, még ha könyörögne akkor se, ez egyszeruen undorito látvány lehet, mit ki nem találnak a nök nem?

2015. szept. 27. 15:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Fiatalság, bolondság...

Egy érett párkapcsolatban úgy működik, hogy megbeszélik az emberek a dolgaikat.

2015. szept. 27. 20:56
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Öcsém, te hülye vagy! Nem azért, mert nem szeretnél bent lenni, ez a te dolgod, a te döntésed. De hogy undorítónak tartod a világ legnagyobb csodáját, az már komoly szegénységi bizonyítvány. Én ki nem hagytam volna a világért sem! Sajnos császár lett a vége, a műtőbe meg természetesen nem mehettem a feleségem után, de az a 9 óra vajúdás nekem nagy élmény volt, a feleségemnek meg nagy segítség, hogy mellette voltam.
2015. szept. 27. 22:32
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Mint szülésznő, azt mondom, miután láttam már jópár szülést, hogy tény nem a legszebb látvány így kívülről nézve, de amikor az ember benne van a másik oldalon, akkor már más helyzet, ezért mondják az anyukák, akik szültek hogy az milyen csodálatos és szép, maga a folyamat nem szép, csak ők nem látnak oda le mi történik közben, hanem a végeredményt. Amikor benne van az ember senki nem azzal foglakozik hogy mennyi vér meg vágás és repedés stb van, és te benned is meg fog ez változni csak még fiatal vagy. Úgyse fogsz látni semmit, hogy ha bemész majd a feleségedhez hisz a hasa valamilyen szinten egyébként is eltakarja, de érdekelni se fog. Apukák inkább azon aggódnak, hogy nem is a látvány miatt lesznek majd rosszul, hanem hogy átveszik a nő fájdalmát közben. Teljesen beleélik magukat a helyzetbe.
2015. szept. 28. 07:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Te végtelenül ostoba vagy, már ne is haragudj!

Ezt NEM a nők találják ki, ők maximum SZERETNÉK, ha benn lenne a párjuk. Ám, ha a férfi ódzkodik (fél a helyzettől, a hangoktól, vértől,...), értelmes nő elfogadja.

Amúgy reméljük, még sokáig nem is LESZ bnőd. Nőjjél még egy cseppet...

2015. szept. 28. 08:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Amúgy meg igaz amit a szülésznő írt feljebb, hogy az apuka a látvány legkeményebb részéből úgyis kimarad.
2015. szept. 28. 08:51
 16/19 anonim ***** válasza:
ott voltam mindhárom szülésnél, és most is azt mondom, hogy ki nem hagynám
2015. szept. 28. 09:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a legötbb esetben nem a nő várja el, hanem a férfi szeretne részese lenni.

Van olyan, aki nem bírja a látványt, de szerencsére nem vagyunk egyformák.

Az én férjem pl ki nem hagyta volna és most sem fogja kihagyni. A köldökzsínort is ő vágta el (ehhez ragaszkodott).

Ő ezt nem úgy élte meg, hogy neki kötelezőszerűen ott kellett ülnie velem, hanem ott AKART lenni az első perctől az utolsóig, míg ki nem toltak engem a kórterembe. Ő pl végigfilmezte, ahogy lemérik, hány kg, hány cm. Neki ez nagyon fontos momentum volt az életében :) és örülök is neki, mert nagyon jó évek távlatából visszanézni, hogy mi történt a lányunkkal, mikor felvették az adatokat. És nyilván neki is nagy élmény lesz majd visszanézni önmagát kb fél órásan :)

2015. szept. 28. 11:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Én nem várom el a páromtól, sőt annyira nem is szeretném, ha bent lenne. Elég a tudat, hogy kint vár a babánkra. Hiába egy csoda, nem mindenkinek veszi be a gyomra.
2015. okt. 4. 16:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Érdekes, amit írsz, mert ezt általában az idősebbek szokták mondani. Annak idején ez fel sem merült, és ezért ők is ódzkodnak tőle. Nekem is mondta apám,anyám, anyósom, hogy juj, ott egy férfinak semmi keresnivalója! Én is sokáig így gondoltam. Annál is inkább, mert ismerek olyan párokat, akiknél utána következett be az elhidegülés.

A párom azt mondta, hogy ha szeretném bejön, ha nem szeretném nem jön be. Ő felnőtt férfi, és dolgozott is már önkéntes ápolóként a kórházban, szóval nem ijed meg egy kis vértől.

Aztán közeledett a szülés, és rettentően féltem. Jól esett volna, ha ott marad támogatni engem. Így abban állapodtunk meg, hogy a vajúdásra bejön, aztán kimegy. Ez sokszor így indul, aztán természetesen bent ragadt. Nem is tudom, hogy mit csináltam volna nélküle! Olyan kiszolgáltatott helyzet. Amikor mondták, hogy na nyomjon, nekem kellett volna fekvő helyzetből felülni egyedül, szerintem nem is ment volna, a férjem fogott.

A gyakorló ápolónő meg majdnem elájult szülés közben, a fenekemben felejtett egy tűt, azt is a férjem szedte ki belőlem szülés után.

A varrást ki sem bírtam volna, ha nincs velem.

A másik meg az, hogy egy igazi édesapa szeretne jelen lenni a gyermeke megszületésénél.

Szerencsére nálunk nem következett be az elhidegülés, így a második gyereknél már egyáltalán nem volt kérdés, hogy bejön-e.

Még fiatal vagy, meggondolhatod magad. Én mindenesetre nagyon örülök, hogy a férjem ott volt, és segített. És jót is tett neki, nagyon tisztel azóta, látta, hogy mit szenvedtem a közös gyermekünkért.

2015. okt. 4. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!