Igen csak hülye kérdés de. Ha magzatvíz elfolyással indulna a szülés ugye tennem kell oda betétet míg beérek a kórházba?
Figyelt kérdés
ha igen elég a sima vagy valami vastagabb? és a kórházban hogy is lesz ez? mert eltelhet egy bizonyos idő mire beindul a szülés, gondolom addig többször megvizsgálnak majd, és ott fogom állandóan letolni a bugyit betétestől?2015. szept. 18. 13:07
11/15 anonim válasza:
Szia! Én egy Tena betétet tettem oda, de nekem annyira folyt, hogy az is bőven átázott amire beértünk. A kórházban egy vastagabb vattát adtak, az egészen jól felfogta.
12/15 A kérdező kommentje:
nekem ilyen Tenna inkontinencia betétem van azt vettem a szülés utánra mivel a gyógyszertárban ezt ajánlották, remélem jó lesz.
2015. szept. 18. 14:56
13/15 anonim válasza:
Kevesen tudják, de ha korábbi vizsgálatnál még nem állapította meg az orvos hogy a baba feje beilleszkedett a szülőcsatornába, akkor esély van arra hogy előreessen a köldökzsinór, ami igen veszélyes szövődmény. Ez nagyon ritkán fordul elő, de érdemes utánaolvasni.
14/15 anonim válasza:
Ne aggodj semmin, nem lesz semmi kinos, hidd el. Az én dokim is simán bejött utánam a wcbe megnézni a véres betétet.
15/15 anonim válasza:
Ha már a szülőágyon fekszel,úgysem lesz rajtad bugyi.Majd a lepedőt cserélik alattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!