A II. sz Női klinika érdekelne. Milyen a felszereltsége a szülészetnek és milyen a dokik hozzáállása?
Én két hónapja szültem ott császárral.
A szülőszoba,a műtő és az őrzö szépen felszerelt,hozzáértő emberekkel,csak úgy mint a csecsemőosztály.
A gyermekágy...
3 napot ki lehet bírni,de nem számíts sok jóra...
Szia!
Én is ott fogok szülni pár hét múlva.Megkérdezhetem hogy Te fogadtál szülésznőt vagy van fogadott orvosod?Nekem van fogadott orvosom de csomóan azt mondják hogy szülésznőt is érdemes fogadni,de nem tudom eldönteni hogy mi lenne a jó.A dokim ajánlott valakit de ő pont szabin lesz mikorra ki vagyok írva...
Be kell valjam még csak tervezzük a kisbabát, voltak problémáim és idén derült ki, hogy alacsony a progeszteron szintem. Czeizler Endrénél találkoztam dr Gidai Jánossal és a fent emlitett klinikára kellett bemennem vérvételre. Két kórházban voltam már és két fogadott nőgyógyászom is volt, mindkettőben csalódtam.
Ezért keresek új kórházat új orvossal. Remélem harmadszor már nem fogok csalódni.
Minden kismamának jó egészséget és jó babázást kivánok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!