Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dúla felkérése hogyan történik...

Dúla felkérése hogyan történik? Kb mennyibe kerülnek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Keresel egyet neten vagy a többi kismama ajánl egyet. Az árak változók,de szerintem nem is kell dúla,csak pénzkidobás.
2015. szept. 14. 10:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Idáig én is eljutottam. Kicsit konkrétabb "élmény beszámolókra" gondoltam. Csak megírom /felhívom ,hogy találkozzunk és lehet felfogadnám? Választott orvosom meg szülésznőm nincs ezért akarnék dúlát mert ő végig ott lenne,nem úgy mint az orvos.
2015. szept. 14. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
2015. szept. 14. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyen célra az apuka, egy rokon vagy egy barátnő nem megfelelőbb (és ingyen is van)?
2015. szept. 14. 12:44
 5/6 A kérdező kommentje:
nekem nem,nekik nincs úgymond tapasztalatuk ,hogy hogyan segíthetnének,hogyan tehetnék könnyebbé számomra a dolgot. Biztos megpróbálnának mindent megtenni de szerintem sokat segíthet egy dúla a szülésnél.
2015. szept. 14. 14:05
 6/6 anonim válasza:

Valóban az interneten több helyen találhatsz dúla elérhetőségeket, vagy fordulhatsz baba-mama klubhoz, esetleg megkérdezheted a szülésznődet, hogy dolgozott-e már együtt dúlával, akit ajánlana.

Az első találkozót több dúla is ismerkedős alkalomként kezeli, és ingyen vagy olcsóbban kínálja. Miután kiválasztottad a honlap, leírás, ajánlás alapján szimpatikusokat, telefonon tisztáztátok, hogy elérhető-e, maikor szülsz, vagy felkészülnél a szülésre, érdemes akár többel is találkozni. Mert fontos, hogy összeilljetek, értse és szolgálni tudja az igényeidet, és egyáltalán, meglegyen köztetek a "kémia". A benyomáson felül érdemes lehet összehasonlítani a dúlák képzettségét (van valóban két napos, de van 150+ órás képzés is) / szakértelmét (egyéb ismeretek, képzések) / gyakorlatát, szakmai etikáját is.

Az árak nagyon változóak tizenezertől százezer+ig. Ez attól is függ, hogy mit vállal az adott dúla: pl. felkészítés, gyermekágyas találkozó, több hetes rendelkezésre állás része-e a szolgáltatásnak. Sokan nyitottak barterre, vagy találhatsz akár önkéntest is.

2015. szept. 19. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!