Gyöngyösön mennyire "szokás" szülésznőt fogadni? Hogyan és milyen úton történik a megállapodás?
Októberben fogom első babámat szülni Gyöngyösön,van fogadott orvosom és erősen gondolkodom, hogy szeretnék szülésznőt is fogadni.
Akik itt szültek vagy fognak szülni,ajánlanátok szülésznőt?
Én Hrabárnál szültem( fogadott volt) kérdeztem őt,hogy van-e olyan szülésznő,akivel szivesebben dolgozna együtt. Azt mondta,hogy ne fogadjak.
Hála Istennek,akit kaptam nagyon aranyos volt. Idősebb,alacsony,fekete rövidhajú, szemüveges.
A nevére már nem emlékszem.
Hát nem tudom mennyire szokás, nekem az elsőnél nem volt (csak orvos volt "fogadott"), így többen is foglalkoztak velem, mert épp váltás volt :)
A másodiknál sem fogadtam volna ha lett volna ott az ismerősünk, így ő volt "megfogadva". Én nem tartom annyira fontosnak. nekem a doki is csak azért volt lényeges, nem voltam egyszerű eset, így jó volt hogy ott legyen egy olyan akinek nem kell felvázolni az egész kórtörténetemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!